Metallitaulu

27,00 165,00 

  • Posti pikkupaketti 
Metalliprintti on minimalistisen sisustuksen elegantti katseenvangitsija. Metalliprinttiemme painatuspinta on tasainen ja satiinin kaltainen, mikä tekee metallista täydellisen pohjan rikkaille väreille ja tarkoille yksityiskohdille.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Metallitaulu on minimalistisen sisustuksen elegantti katseenvangitsija. Metalliprinttiemme painatuspinta on tasainen ja pohja on satiininvalkoinen, mikä tekee metallista täydellisen pohjan rikkaille väreille ja tarkoille yksityiskohdille.

Lopputulos on hyvin valokuvamainen, ja näyttää kauniilta sellaisenaan, ilman kehyksiä. Upea lopputulos, yhdistettynä metallin edullisuuteen ja kestävyyteen, on tehnyt tekniikasta erittäin suositun myös gallerioissa ja taidenäyttelyissä. Säväytä yhdellä printillä, tai ryhmittele monta vierekkäin luodaksesi seinällesi kuvagalleria.

Pitkäkestoiset tulokset
Painamme kuvasi suoraa metalliin parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.. Metalliprintin pohjamateriaalina käytämme suosittua Dibond-levyä, joka on erittäin kevyt ja kestävä materiaali. Voit siis olla varma, että kuvataulusi tulee kestämään sekä vettä, valoa, aikaa että elämää.

Matallitaulun ripustaminen
Jotta sinä voisit keskittyä printistäsi nauttimiseen, metalliprinttimme toimitetaan alumiinisella ripustusmekanismilla varustettuna. Mekanismin tausta on helppo asentaa, ja sen avulla printtisi tulee kauniisti hieman seinästä irti.

Kuvan lähettäminen
Osta tuote tästä ja lähetä tauluun haluamasi kuva meille sähköpostitse [email protected]. Teemme kuvaan tarvittaessa rajaukset ja tarvittavat kuvan muokkaukset. Otamme sinuun yhteyttä ennen kuvan valmistusta, jos kuvan laatu ei ole riittävä. Toimitusaika  tuotteelle on n. 10 päivää.

  • Kuvaus: Kevyt käsitellä, satiininvalkoinen pohjapinta
  • Ripustus sisältyy: Kiinnityslaatta tai alumiinilista
  • Taulukoot: 38 eri kokoa + kustomoituja kokoja saatavilla
  • Pinta: Satiini-matta, ei-heijastava, kevyt metallinhohde

Lisätiedot

Paino 2 kg (kilogramma)
Mitat 100 × 100 × 1 cm (senttimetri)
Taulukoot

, , , , , , , , , , , , , ,

Paketin sisältö

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous