Viisumikuva

Tuotetunnus (SKU): N/A Kategoriat ,

25,00 

  • Posti pikkupaketti 
Fotomanista  eri maiden viisumikuvat Hyvinkään nopeimmalla palvelulla! Viisumikuvat meiltä odottaessa ilman ajanvarausta liikkeen aukioloaikona. Fotoman on Hyvinkään ainoa passikuvaamo jolle on Suomen Fotokaupan Liitto on myöntänyt Passikuvauksen laatustandardi logon! Edellytyksenä tähän on yli 99% hyväksymisprosentti.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Viisumikuva sähköpostiisi tai paperikuvina

Kuvaamme kaikki viisumikuvat odottaessa. Jos sinulle on annettu erityisohjeita kuvaa varten, otathan viisumihakemuksen erityisohjeen mukaan kuvaan tullessasi!
Maasta riippuen tarvitset sähköisen tai paperiset kuvat jotka ovat erilaisia maasta riippuen.

Hyvinkään monipuolisin viisumikuvapalvelu!
Meidän löydät pääkadun varrelta Uudenmaankatu 5-9. Parkkipaikkat myymälän edessä.

Kuvaamme kaikkien maiden viisumikuvat.

Esimerkiksi:

  • Intia
  • Kiina
  • Venäjä
  • Viro
  • USA
  • Kanada
  • Kroatia
  • Thaimaa

 

LEHDISTÖTIEDOTE:
Passikuvan ammattilaiset yhden merkin takana
Alan järjestöt ottavat käyttöön yhteisen Passikuvan ammattilainen -tunnuksen.

Suomen Fotokaupan Liitto ry ja Suomen Ammattivalokuvaajat ry ottavat vuoden 2013 loppuun mennessä? Käyttöön uuden Passikuvan ammattilainen -tunnuksen. Tunnuksen tarkoituksena on auttaa kuluttajaa helposti tunnistamaan paikka, josta saa luotettavasti viranomaisten vaatimukset täyttävän passikuvan, myös suoraan sähköiseen lupakuvienvastaanottopalveluun toimitettuna. Tunnuksen omaava valokuvaamo tai fotoliike on alansa järjestynyt ammattilainen.

Passit muuttuivat biometrisiksi vuonna 2006 ja tuolloin astuivat voimaan uusitut passikuvaohjeet. Biometrisia passeja varten passikuvat piti poliisilaitoksilla skannata passinvalmistusprosessia varten ja jo tuolloin heikkolaatuisimmista passikuvista koitui harmia. Alan järjestöt toteuttivat silloin heti laajamittaisen koulutuskampanjan jäsenistölleen, jolloin pystyttiin varmistamaan ainakin heidaän tarjoaminaan riittävän laadukkaat passikuvat.

Nyt sähköisen lupakuvien vastaanottojärjestelmän käyttöönoton myötä skannausvaihe jää pois ja passeihin tulevien kuvien laatu pysyy lähtö kohtaisesti korkeampana. Järjestelmä tunnistaa useimmat virheet passikuvissa jo siina? vaiheessa, kun niitä syötetään sähköiseen järjestelemää. Tämä koneellinen laaduntarkastus ei kuitenkaan ole absoluuttinen kuvan onnistumisen tae, vaan kuvan arvioi sen vastaanottava poliisivirkailija ja joskus asiakas saattaa joutua palaamaan kuvaamoon uuden kuvan saadakseen.

Suomen Fotokaupan Liitto sekä Suomen Ammattivalokuvaajat ottavat käyttöön Passikuvan ammattilainen -tunnuksen maanlaajuisesti passikuvauksen ammattilaistasolla. Tunnuksen saadakseen kuvaamolla tulee olla vähintään 99 prosentin onnistuminen sähköisesti tuotettuihin passikuviin. Nähdessään tunnuksen kuvaamon ovessa asiakas voi luottaa siihen, että liikkeestä saa laadukkaan passikuvan. Laatua myös valvotaan tunnuksen myöstämisen jälkeen pistokokein.

Lisätiedot

Paino 0,049 kg (kilogramma)
Viisumikuvat

, ,

Paketin sisältö

Viisumikuvat paperisena tai sähköisenä

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous