Tähtikaukoputki Celestron STARSENSE EXPLORER LT127AZ

Tuotetunnus (SKU): 115488 Kategoriat ,

368,00 

Loppuunmyyty

Tilaa ilmoitus kun saatavilla

Jos haet sekä maanpäällä että taivaissa toimivaa kaukoputkea, Celestron AstroMaster-sarjan kaukoputki ovat rukoustesi täyttymys.

 

Tähtikaukoputki Celestron STARSENSE EXPLORER LT127AZ

Celestron on keksinyt uudelleen manuaalisen kaukoputken StarSense Explorerilla – ensimmäisellä kaukoputkella joka käyttää älypuhelinta analysoimaan yötaivasta ja laskemaan sijainnin reaaliajassa. StarSense Explorer on ihanteellinen aloittelijoille sovelluksen käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja yksityiskohtaisten opetusohjelmien ansiosta. Se on kuin sinulla olisi oma henkilökohtainen opas yötaivaalle.

Telakoi, Käynnistä, Tutki

Jätä monimutkaiset tähtikartat, epätarkat planetaario-sovellukset ja tietokoneistetut jalustat taaksesi. StarSense Explorer -sovelluksella taivaankappaleiden sijainnin määrittäminen on entistä helpompaa, nopeampaa ja tarkempaa. Muutamassa minuutissa kaukoputken asettamisesta navigoit jo luontevasti taivaalla. Aseta vain puhelimesi aintulaatuiseen StarSense-telakkaan ja käynnistä StarSense Explorer -sovellus. Kun olet kohdistanut puhelimesi kaukoputken optiikan kanssa (nopea, 2 minuutin toimenpide), StarSense Explorer luo luettelon tällä hetkellä näkyvistä taivaankappaleista. Tee valintasi ja nuolet ilmestyvät näytölle opastaen sinua siirtämään kaukoputkea. Kun kohde on valmis katsottavaksi, tähtäin muuttuu vihreäksi.

Älypuhelinten yhteensopivuus

StarSense Explorer toimii nykyaikaisimmissa älypuhelimissa, kuten iPhone 6 tai uudempi, ja useimmissa laitteissa joissa on Android 7.1.2 tai uudempi, jotka on valmistettu 2016 tai sen jälkeen.

StarSense Sky Recognition -teknologia

StarSense Explorer käyttää patentoitua teknologiaa ja älypuhelintasi määrittämään tarkalleen mihin kaukoputki osoittaa yötaivaalla. Lost in Space -algoritmi (LISA), kuten ne, joita satelliitit käyttävät kiertoradalla suuntautuakseen oikein, auttaa sovellusta täsmäämään tähtikuviot, jotka se havaitsee taivaalla omaan sisäiseen tietokantaansa.

Vaikka muut tähtitiedesovellukset voivat väittää, että ne auttavat sinua löytämään taivaankappaleita, ne luottavat yksinomaan puhelimen gyroskoopeihin ja kiihtyvyysanturiin, jotka eivät ole yhtä tarkkoja kuin LISA-teknologia. Mikään muu sovellus ei voi tarkasti kertoa sinulle, kun kohde on nähtävissä okulaarissa.

Tukeva Altazimuth-kiinnitys

StarSense Explorer LT:n helppokäyttöinen Altazimuth-kiinnitys helpottaa kaukoputken siirtämistä kohteesi löytämiseksi. Hidasliikkeisen korkeudensäädön avulla voit hienosäätää sijaintia johon kaukoputki osoittaa ja seurata kohteita, kun ne näyttävät lipuvan yli yötaivaan. Ja kaikki on ankkuroitu säädettävään, täyskorkeaan jalustaan.

Häikäisevät Näkymät Korkealaatuisella Optiikalla

Voit odottaa teräviä, kirkkaita näkymiä tämän 127 mm:n refraktorin avulla. Täysin pinnoitettu lasioptiikka parantaa valonläpäisyä ja parantaa taivaankappaleiden yksityiskohtia. Kaukoputki sisältää myös 90 asteen kulmapeilin, joten voit käyttää sitä päivän aikana lintujen, villieläinten, maisemien ja muun tarkasteluun.

Täydellinen Kaupunkiin tai Pimeän Taivaan Alueille

Vaikka asuisit valosaasteisessa kaupungissa, StarSense Explorer on riittävän edistyksellinen, jotta se löytää Jupiterin, Saturnuksen, Venuksen, Orionin tähtisumun, kaksoistähdet ja vielä muutamia muita tunnetuimmista taivaankappaleista.

Mutta jos voit viedä kaukoputken vielä hiukan pimeämpään paikkaan, lisää taivaankappaleita tulee näkyviin. Koko kaukoputki setti painaa vain 5,17 kilogrammaa, joten se on erinomaisesti kannettava ja helppo tuoda seuraavalle retkellesi tai etähavaintoalueelle.

Kaikki Mitä Tarvitset Tähtien Tarkkailuun Heti

Kun avaat uuden StarSense Explorer LT kaukoputkesi, löydät laatikosta:

  • 127 mm linssikaukoputki
  • StarSense telakka älypuhelimellesi
  • Matalatehoinen (25mm) ja suuritehoinen (10mm) okulaari
  • 2x Barlow linssi kaksinkertaistaa kunkin okulaarin tehon
  • 90 asteen kulmapeili
  • StarPointer punapiste-etsin, täydellinen kaukoputken päiväkäyttöön tai ilman StarSense Explorer sovellusta
  • Altazimuth-kiinnitys hidasliikkeisellä ohjauksella
  • Täyskorkea jalusta ja lisävarustetarjotin auttaa pitämään tarvikkeesi järjestyksessä

Lisätiedot

Paino 2,000 kg
Mitat 100 × 40 × 40 cm
Tuotemerkit

Celestron

suodattimet

Tuotemerkki

Etulinssin halkaisija
Kiikarien suurennukset

Hinta

07400

Saatavuus

Pyydä vaihtotarjous