Spyder LensCal

69,00 

SpyderLenCal:in avulla mitataan nopeasti ja luotettavasti kameran/objektiivin tarkennuksen oikeellisuus ja tarkkuus. SpyderLensCal:in ja useissa uusissa kameroissa olevan tarkennuksen hienosäädön avulla valokuvaajat voivat saada veitsenteräviä kuvia.

Ei varastossamme: Arvioitu toimitusaika 2-7 arkipäivää.

Toimituskulut alk. 4,90 €

  • 14 päivän palautusoikeus
  • ennen klo 15 tilatut varastotuotteet lähetetään saman päivän aikana
  • 100% suomalainen ja luotettava perheyritys

Kuvaus

Spyder LensCal avulla laitat tarkennuksen kuntoon! Automaattitarkennus on ollut kameroissa jo 25 vuotta, mutta edelleenkin kameroiden ja objektiivien tarkennuksen luotettavuudessa ja tarkkuudessa havaitaan puutteita. Useissa tilanteissa kuvaajat ovat huomanneet kamera/objektiivi yhdistelmän tuottavan taka- tai etutarkkoja kuvia.

Jos tarkennus on “0” kahden etupuolella puhutaan etutarkennuksesta jos taas tarkennus on “0”kohdan takana objektiivin on takatarkenteinen. Tarkennuksessa oleva heiton korjaat kamerassa tarkennuksen hienosäädöllä.

Monissa uusissa järjestelmäkameroissa on tarkennuksen hienosäätömahdollisuus ja hyvin todennäköisesti tämä ominaisuus tulee yleistymään laajasti.

Tarkasta kamerasi käyttöohjeesta onko siinä tarkennushienosäätöä! Jos olet epävarma niin ota yhteyttä asiakaspavelu@fotoman.fi tai kysy chatissä!

SpyderLensCal on suunniteltu helpottamaan yksilöllisiä tarkennuksen hienosäätöjä, jotka käyttäjä voi itse tallentaa kameran asetuksiin. Enää ei tarvitse lähettää kamerakalustoa huoltoon säädettäväksi, kun kuvaaja voi tehdä sen helposti itse.

LensCalin avulla tarkennuksen toimivuuden voi tarkistaa kaikista kamera-/objektiiviyhdistelmistä, tarkennuksen hienosäätö on yhteensopiva mm. seuraavien kameroiden kanssa:
Canon 50D, 7D, 5D Mk II, 1D Mk III, 1D Mk IV, 1Ds Mk III, Nikon D7000, D300, D300s, D700, D3, D3s, D3x, Sony A850, A900, Olympus E-30, E-620, Pentax K20D, K-7, K-5.

Lataa tästä Spyder LensCal esite!