Spyder LensCal

69,00 

Toimitus 4-7 päivää

  • Posti pikkupaketti 
Spyder LenCal:in avulla mitataan nopeasti ja luotettavasti kameran/objektiivin tarkennuksen oikeellisuus ja tarkkuus. Spyder LensCal:in ja useissa uusissa kameroissa olevan tarkennuksen hienosäädön avulla valokuvaajat voivat saada veitsenteräviä kuvia.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Spyder LensCal avulla laitat tarkennuksen kuntoon! Automaattitarkennus on ollut kameroissa jo 25 vuotta, mutta edelleenkin kameroiden ja objektiivien tarkennuksen luotettavuudessa ja tarkkuudessa havaitaan puutteita. Useissa tilanteissa kuvaajat ovat huomanneet kamera/objektiivi yhdistelmän tuottavan taka- tai etutarkkoja kuvia.

Jos tarkennus on “0” kahden etupuolella puhutaan etutarkennuksesta jos taas tarkennus on “0”kohdan takana objektiivin on takatarkenteinen. Tarkennuksessa oleva heiton korjaat kamerassa tarkennuksen hienosäädöllä.

Monissa uusissa järjestelmäkameroissa on tarkennuksen hienosäätömahdollisuus ja hyvin todennäköisesti tämä ominaisuus tulee yleistymään laajasti.

Tarkasta kamerasi käyttöohjeesta onko siinä tarkennushienosäätöä! Jos olet epävarma niin ota yhteyttä [email protected] tai kysy chatissä!

SpyderLensCal on suunniteltu helpottamaan yksilöllisiä tarkennuksen hienosäätöjä, jotka käyttäjä voi itse tallentaa kameran asetuksiin. Enää ei tarvitse lähettää kamerakalustoa huoltoon säädettäväksi, kun kuvaaja voi tehdä sen helposti itse.

LensCalin avulla tarkennuksen toimivuuden voi tarkistaa kaikista kamera-/objektiiviyhdistelmistä, tarkennuksen hienosäätö on yhteensopiva mm. seuraavien kameroiden kanssa:
Canon 50D, 7D, 5D Mk II, 1D Mk III, 1D Mk IV, 1Ds Mk III, Nikon D7000, D300, D300s, D700, D3, D3s, D3x, Sony A850, A900, Olympus E-30, E-620, Pentax K20D, K-7, K-5.

Lataa tästä Spyder LensCal esite!

Lisätiedot

Paino 0,300 kg (kilogramma)

Paketin sisältö

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous