Sony FE 40mm f/2.5 G

Tuotetunnus (SKU): SEL40F25G.SYX Kategoriat , ,
Sony logo

749,00 

Toimitus 4-7 päivää

  • Posti pikkupaketti 
Sony FE 40mm f/2.5 G sopii monipuoliseen käyttöön tarjoten suosittuihin 50 millisiin objektiiveihin verrattuna hiukan leveämmän kuvakulman.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Sony FE 40mm f/2.5 G sopii monipuoliseen käyttöön tarjoten suosittuihin 50 millisiin objektiiveihin verrattuna hiukan leveämmän kuvakulman.

Sony julkaisi uuden Sony FE 40mm f/2.5 G objektiivin FE 24mm ja 50mm linssien rinnalla. Polttoväliltään Sony SEL 40mm f/2.5 G sopii monipuoliseen käyttöön tarjoten suosittuihin 50 millisiin objektiiveihin verrattuna hiukan leveämmän kuvakulman, joka helpottaa ahtaammissa paikoissa kuvausta.

Tätä objektiivia on helppo suositella henkilö-, tapahtuma- ja maisemakuvaukseen ja suurella f/2.5 aukolla saadaan kohde hienosti erottumaan taustasta. Yhdessä Sony A1, A9, A7- ja A6000 sarjan järjestelmäkameroiden kanssa sinulla kameralaukussasi erittäin kompakti linssin ja rungon yhdistelmä.

Tyylikkäästi viimeistellyssä objektiivissa on aukon säätörengas ja se on varustettu AF-Lock painikkeella, jonka toiminnan voit itse kustomoida kamerasta. Siihen voit aktivoida esimerkiksi silmätarkennuksen tai tarkennusmoodin valinnan.
Kaksi lineaarista automaattitarkennusmoottori mahdollistaa nopean, mutta hiljaisen automaattitarkennuksen, joten tämä on erinomainen yleisobjektiivi kuvaat sitten valokuvaa tai videoita.
Objektiivi on painoltaan ainoastaan 173g, joten tässä sinulla laatua ja valovoimaa kevyessä paketissa.

Sony FE 40mm f/2.5 G on luonnollisesti yhteensopiva myös APS-C kennokoon kameroiden kanssa, jolloin objektiivi vastaa kuvakulmaltaan kinokoon 60 millistä objektiivia.

  • Suurin aukko: f/2.5
  • Pienin aukko: f/22
  • Lähin tarkennusetäisyys: 25cm
  • 7-lamellinen pyöreä himmenninaukko
  • Suodinkierre: 49mm
  • Mitat: 4.5cm x 6.8cm(pituus x halkaisija)
  • Paino: 173g

 

Lisätiedot

Paino 0,173 kg (kilogramma)
Mitat 5 × 6 × 6 cm (senttimetri)

Paketin sisältö

Sony FE 40mm f/2.5 G
vastavalosuoja
Etu- ja takatulppa

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Bajoneettikiinnitys
Bajoneettikiinnitys
Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous