Sony E 10-20mm f/4 PZ G

Tuotetunnus (SKU): 46000389 Kategoriat , Tag
Sony logo

Toimitus 4-7 päivää

  • Posti pikkupaketti 
Sony E 10-20mm f/4 PZ G on kompakti ja erittäin laajakulmainen zoom-objektiivi Sony E-kiinnityksen järjestelmäkameroille.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Sony E 10-20mm f/4 PZ G on kompakti ja erittäin laajakulmainen zoom-objektiivi Sony E-kiinnityksen järjestelmäkameroille. Se sopii mainiosti valo- ja videokuvaukseen vaikkapa vloggaukseen.

Sähköinen Power zoom

Tämä on power zoom objektiivi, jossa linssin zoomausta voidaan käyttää sähköisesti joko kamerasta tai objektiivin kyljessä olevasta zoom-kytkimestä. Se on erittäin hyvä ominaisuus varsinkin videokuvaajalle, kun halutaan tehdä tasainen zoomaus tai vaikka “dolly zoom” tehoste videoon.

Kiinteä F4 aukko

Sony SEL 10-20mm linssissä on kiinteä f/4 maksimiaukko, joka ei muutu zoomauksen aikana. Erityisesti videokuvauksessa se erinomainen ominaisuus ja valotus pysyy stabiilina, vaikka polttoväli muutettaisiin. Muuttuman aukko tekee myös vallitsevassa valossa kuvaamisesta helpompaa.

Varsinkin videokuvaukseen päivänvalossa suosittelemme ND (neutral density) suotimen hankkimista tälle objektiiville, jolloin saat optimaalisen valotusajan videokuvausta ajatellen. Valikoimastamme löytyvät harmaasuotimet löydät täältä.

  • Polttoväli: 10-20mm
  • Maksimiaukko: f4
  • Pienin aukko: f/22

 

Lisätiedot

Paino 0,3 kg (kilogramma)
Mitat 6 × 6 × 6 cm (senttimetri)
Bajonettikiinnitys

Sony E-Mount

Paketin sisältö

  • Vastavalosuoja
  • Takalinssinsuojus
  • Etulinssinsuojus

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Bajoneettikiinnitys
Bajoneettikiinnitys
Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous