SIRUI Traveler 5AX

Tuotetunnus (SKU): 115378 Kategoriat , ,

109,00 

Toimitus 4-7 päivää

  • Posti pikkupaketti 

SIRUI Traveler 5AX

Matkusta kevyesti tinkimättä lujuudesta ja vakaudesta. Erittäin kevyessä SIRUI Travel 5AX -kolmijalassa yhdistyvät alhainen paino ja erittäin korkea laatu.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

SIRUI Traveler 5AX

Matkusta kevyesti tinkimättä lujuudesta ja vakaudesta. Erittäin kevyessä SIRUI Travel 5AX -kolmijalassa yhdistyvät alhainen paino ja erittäin korkea laatu. Kompaktista rakenteestaan huolimatta se takaa turvallisen tuen DSLR-, peilittömälle tai kompaktikamerallesi.

1 kg:n painollaan se on tuskin havaittavissa matkatavaroissa ja siitä tulee erinomainen kumppani kaikilla matkoillasi.

Jalat voidaan taittaa ylös 180°, joten jalusta voidaan taittaa kokoon vain 31 cm korkeuteen. Kukin jalka koostuu 5 osasta, joissa on 4 sinetöityä kierrelukkoa. Kumijalat varmistavat, että jalusta on vakaa kaikilla pinnoilla.

Sirui Traveler 5AX -statiivisarjassa on irrotettava keskiputki. Kuulapää voidaan myös kiinnittää suoraan jalustaan maksimaalisen vakauden saavuttamiseksi. Käytännöllinen, mukana toimitettu kantolaukku ja kahteen jalkaan kiinnitetyt, kahteen jalkaan kiinnitetyt, eristetyt kääreet kylmällä säällä käyttöä varten kuuluvat Sirui-statiivien vakiovarusteisiin.

Mukana toimitettu B-00K-kuulapää toimii erittäin tarkasti ja sulavasti. Jalusta voi kääntyä 360°, mikä on ihanteellinen panoraamakuviin. Kuulakitkaa voidaan säätää portaattomasti. Turvalukitusjärjestelmä estää pikalukituslevyn TY-C10 tahattoman liukumisen. Yhteensopivuus Arca Swiss -järjestelmän kanssa mahdollistaa erilaisten levyjen käytön. B-00K:ssa on täysmetalliset nupit käytettävyyden parantamiseksi. Pikakiinnityslevy on kumipintainen ja siinä on kolme aukkoa, joissa voidaan käyttää joko 1/4″ ruuvia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SIRUI Traveler 5AX”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

SIRUI Traveler 5AX

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Jalustapää
Jalustapää
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous