Sirui PH-20 Gimbal Head keinupää

Tuotetunnus (SKU): 4530000107 Kategoriat ,

261,00 

Toimitus 4-7 päivää

  • Posti pikkupaketti 
Sirui PH-20 Gimbal Head keinupää on erittäin vankkatekoinen ja se on valmistettu kevyestä hiilikuidusta ja se on vahvistettu lentokonealumiinistä.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Sirui PH-20 Gimbal Head keinupää on erittäin vankkatekoinen ja se on valmistettu kevyestä hiilikuidusta ja se on vahvistettu lentokonealumiinistä.

Sirui PH-20 Gimbal Head on suunniteltu erityisesti valokuvaajille, jotka tarvitsevat vakautta ja sujuvaa liikettä raskaille kameroille ja teleobjektiiveille. Tämä hiilikuituinen gimbal-pää tarjoaa poikkeuksellisen suorituskyvyn ja kestävyyden, tehden siitä ihanteellisen valinnan erityisesti luonto- ja urheilukuvaajille.

Ominaisuudet

Kevyt ja Kestävä Rakenne
Sirui PH-20 on valmistettu korkealaatuisesta hiilikuidusta, mikä tekee siitä kevyen mutta erittäin kestävän. Tämä yhdistelmä takaa pitkäikäisyyden ja luotettavuuden kovassakin käytössä .

Sujuva Panoraama- ja Kallistusliike
Gimbal-pää tarjoaa silkkisen pehmeän panoraama- ja kallistusliikkeen, mikä mahdollistaa liikkuvien kohteiden, kuten villieläinten tai urheilijoiden, helpon seuraamisen. Tämä tekee siitä täydellisen valinnan dynaamisiin kuvaustilanteisiin .

Erinomainen Kantokyky
Sirui PH-20 pystyy kantamaan jopa 20 kg:n painon, joten se soveltuu hyvin suurten ja raskaiden teleobjektiivien käyttöön. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan ammattilaisille, jotka tarvitsevat vahvaa ja luotettavaa tukea laitteilleen .

Tarkat Säädöt
Gimbal-päässä on tarkat asteikot panoraama- ja kallistusliikkeille, mikä mahdollistaa tarkan säädön ja helpottaa monirivipanoraamojen kuvaamista. Tämä parantaa käyttömukavuutta ja varmistaa kuvanlaadun .

Arca-Swiss Yhteensopivuus
Sirui PH-20 on yhteensopiva Arca-Swiss -pikakiinnityslevyjen kanssa, mikä tekee siitä monipuolisen vaihtoehdon eri kuvaustilanteisiin ja laitteille.

Tekniset Tiedot

  • Materiaali: Hiilikuitu ja alumiini
  • Paino: 1.3 kg
  • Kantokyky: 20 kg
  • Mitat: 230 x 120 x 230 mm
  • Panoraamatoiminto: 360 astetta
  • Kallistuskulma: +150° -60°
  • Yhteensopivuus: Arca-Swiss -pikakiinnityslevyt

Käyttökokemukset ja Arvostelut

Sirui PH-20 on saanut kiitosta sen erinomaisesta suorituskyvystä ja rakenteen laadusta. Valokuvaajat ovat arvostaneet sen keveyttä, sujuvaa liikettä ja tarkkoja säätöjä, jotka parantavat kuvauskokemusta ja mahdollistavat terävien ja laadukkaiden kuvien ottamisen.

Yhteenveto

Sirui PH-20 Gimbal Head on erinomainen valinta valokuvaajille, jotka tarvitsevat kestävän ja sujuvasti liikkuvan gimbal-pään raskaille kameroille ja teleobjektiiveille. Sen kevyt mutta kestävä rakenne, sujuva liike ja tarkat säädöt tekevät siitä ihanteellisen työkalun dynaamisiin ja vaativiin kuvaustilanteisiin.

Kiikun avulla kuvaat huomattavan paljon helpommin liikkuvia kohteita, kun perinteisiä jalustapäitä käytettäessä kuten kuulapäätä tai kinopäätä. Kiikussa ei kameran ja objektiivin paino tunnu isolta.

Meidän valikoimasta löytyy myös PH-30 kiikku joka on järeille ja erityisen painaville kamerapaketeille tarkoitettu.

Lisätiedot

Paino 1,4 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 30 × 10 cm (senttimetri)
Jalustapää

Kiikku

Materiaali

Hiilikuitu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sirui PH-20 Gimbal Head keinupää”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

Sirui PH-20 Gimbal Head

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Jalustapää
Jalustapää
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous