Sigma 30mm f/1.4 DC DN Contemporary, MFT

Tuotetunnus (SKU): 302963 Kategoriat , , ,
Sigma Logo

329,00 

Toimitus 4-7 päivää

 • Posti pikkupaketti 
Sigma 30mm f/1.4 DC DN Contemporary, MFT. Micro Four Thirds -kameroille sopiva pieni ja valovoimainen kiinteä 30mm polttovälillä oleva objektiivi.  

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Sigma 30mm f/1.4 DC DN Contemporary MFT

Sopii Micro Four Thirds-kiinnityksellä oleviin Panasonic ja Olympus peilittömiin järjestelmäkameroihin. Sigma Contemporary sarjan objektiivit ovat korkealaatuisia eikä tämä tee poikkeusta. Polttoväli vastaa 60mm Micro Four Thirds järjestelmässä.

Sigma 30mm F1.4 DC DN l Contemporary Nykyaikainen suuren aukon vakio-objektiivi antaa peilittömien kameroiden omistajille mahdollisuuden kokea kuvaamisen hauskaa laajalla auki F1.4-kirkkaudella. Valokuvaajat nauttivat kauniista bokeh-tehosteista, joita vain suuren aukon objektiivi voi tarjota, ja poikkeuksellisen terävästä optisesta suorituskyvystä, jota odotetaan hienolta prime-objektiivilta. Tämä uusi objektiivi hyödyntää SIGMAn uusinta teknologiaa ja suunnittelutietoja, ja se täyttää Contemporary -linjan konseptin, jossa erilaiset elementit yhdistyvät optimaalisessa tasapainossa.

Ensiluokkainen objektiivi, polttoväli on noin 60 mm ja kirkkaus F1.4, tarjoaa kuvakulman, joka on hyvin samanlainen kuin ihmisen näkö. Valokuvaaja voi käyttää matalaa syväterävyyttä laajalla aukolla ottaakseen upeita muotokuvia ja pöytälevykuvia. Tai hän voi sulkea aukon syväterävyyden parantamiseksi ja ottaa maisemia tai tilannekuvia. Tällä tavalla tavalliset objektiivit antavat valokuvaajille mahdollisuuden nauttia niin monista peruskuvausmenetelmistä ja ovat siten olleet suosikkeja vuosikymmenien ajan.

Nykyaikainen linssi on erittäin kompakti. Lisäksi tarkennusobjektiiviryhmän erityinen muotoilu mahdollistaa nopean ja tasaisen automaattitarkennuksen videokuvauksessa ja muussa. Tämä objektiivi yhdistää kompaktin muotoilun ja mukavan käytön ja asettaa etusijalle erinomaisen kuvanlaadun. Tämä SIGMA -tekniikan uusin tekniikka korjaa digitaalisesti optiset vääristymät.

Onko Sigma 30mm 1.4 hyvä millaiseen kuvaukseen?

Linssi on ideaali monipuoliseen kuvaukseen vallitsevassa valossa sisällä-, että ulkomiljöössä.

 • Himmenninlehtien määrä 9 kpl
 • Suurin aukko f/1.4
 • Pienin aukko F/16
 • Lähin tarkennusetäisyys 30cm
 • Suodinkierre 52mm
 • Koko 64.8 mm x 72.1 mm(halkaisija x pituus)
 • Paino 260g

Saat viiden vuoden takuun tuotteelle, kun rekisteröit objektiivin Sigma Nordic sivustolla.

 

Lisätiedot

Paino 0,3 kg (kilogramma)
Mitat 8 × 6 × 6 cm (senttimetri)
Tuotemerkit

Sigma

Bajonettikiinnitys

MFT

Kameramerkki

Paketin sisältö

 • Sigma 30mm F1.4 DC DN l Contemporary
 • Vastavalosuoja LH586-01
 • Runkotulppa
 • Objektiivin takasuojus

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Bajoneettikiinnitys
Bajoneettikiinnitys
Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous