SIGMA 60-600MM DG DN OS SPORTS L-mount

Tuotetunnus (SKU): 732969 Kategoria Tag
Sigma Logo

2 479,00 

Toimitus 4-7 päivää

  • Posti pikkupaketti 
SIGMA 60-600MM DG DN OS SPORTS L-mount järjestelmäkameroihin!

Nopeat ja turvalliset toimitukset

SIGMA 60-600MM DG DN OS SPORTS L-mount

Toimitukset alkavat 17.2! Ennakkovaraa ensimmäisestä erästä itsellesi! Ei ostopakkoa! Valitse maksutavaksi Klarna tai Fotoliiga rahoitus. Kun tuotetta tulee varaston niin otamme yhteyttä varausjärjestyksessä. Veloitus menee vain jos päätät ostaa objektiivin.

Uusia ominaisuuksia täynnä oleva maailman ensimmäinen peilittömien järjestelmäkameroiden 10x zoomilla varustettu luontokuvaus objektiivi.

Entistä nopeampi automaattitarkennus

Uusi lineaarimoottori HLA tarjoa nopeamman ja tarkan automaattitarkennuksen jollaista ei aikaisemmin ole ollut. Nyt onnistuneempia otoksia yllättävissä ja nopeissa tilanteissa joihin luonnossa usein törmää. Uusi moottori mahdollistaa myös erinomaisen tarkennuksen seurantasuorituskyvyn, mikä varmistaa, että ratkaiseva hetki ei jää kuvaamatta urheilukuvauksessa ja muissa tilanteissa, joissa kohteet ovat liikkeessä, moottoriajoneuvoista lentäviin lintuihin.

Kuvanvakaaja jopa 7 aukon vakautuksella

Tämän lisäksi kuvanvakain on uusiutunut ja siinä on 7 aukon kuvanvakautus laajassa päässä ja 6 aukkoa telepäässä -tämän ansioista saat enemmän terävämpiä kuvia. Objektiivi on varustettu kahdella käyttömoodilla: Mode 1 sopii yleiskuvaukseen ja Mode 2 parhaiten nopeaan panorointiin esimerkiksi moottoriurheilussa ja muissa dynaamisissa tilanteissa. Tilassa 2 kiihtyvyysanturi yhdistettynä SIGMA:n älykkääseen vakaajaan, jossa
on erityisesti kuvien panorointiin suunniteltu algoritmi, mahdollistaa tehokkaan kuvanvakauksen myös silloin, kun kameraa liikutetaan pysty- tai vinottain objektiivin vaaka- ja pystysuunnasta riippumatta. Tämä tarkoittaa, että kohteen liikettä voidaan seurata menettämättä. panorointikuvien vaikutusta.

Sports L-mount objektiivissa on tietysti myös Dual Action zoom, pöly- ja roiskevesitiivis rakenne ja paljon muokattavia toimintoja.

Tämä on jokaisen luonto- tai urheilukuvaajan valinta, joka kaipaa joustavuutta kuvaamiseen laajalla zoomausalueella joka on peräti 10x. Linssi kuuluu Sigman laadukkaaseen Sport-sarjaan, joka tunnettu hyvästä automaattitarkennuksestaan sekä jämäkästä rakenteesta.

Tämä objektiivi on yhteensopiva Sigma USB-dockin kanssa, jolla voit päivittää objektiivin ohjelmistoa sekä kustomoida tarkennusta ja kuvanvakaajan toimintaa unohtamatta.

 

Teknistä tietoa:

  • Maksimiaukko: f/4.5-6.3
  • Minimiaukko: f/22-F32
  • Lähin tarkennusetäisyys: 60 cm – 260cm
  • Suodinkierre 105mm
  • Mitat 119,4×281,2mm
  • Paino: 2,485kg

Lisätiedot

Paino 2,900 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 15 × 15 cm (senttimetri)
Tuotemerkit

Sigma

Kameramerkki

Bajonettikiinnitys

L-Mount

Paketin sisältö

Vastavalosuoja LH1144-02
Jalustapanta TS-121 Arca Swiss
Objektiivin suoja LCF-105
Takasuoja LCR

Cover lens cap LC-740E

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Bajoneettikiinnitys
Bajoneettikiinnitys
Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous