SIGMA 50mm F1.2 DG DN | Art Sony FE

Tuotetunnus (SKU): 316965 Kategoriat ,

1 549,00 

Toimitus 4-7 päivää

  • Posti pikkupaketti 
SIGMA 50mm F1.2 DG DN | Art Sony FE Klassinen polttoväli F1.2-aukolla.

Klassinen 50mm polttoväli Suuri F1.2-aukko Kaksois-HLA Kevyt ja pieni, vain 745 g

Nopeat ja turvalliset toimitukset

SIGMA 50mm F1.2 DG DN | Art Sony FE on luokkansa kevyin – Uskomattoman valovoimainen F1.2 maksimiaukko ja SIGMAn Art-malliston korkein kuvanlaatu.

SIGMAn Art-mallisto on tarjonnut uusia mahdollisuuksia ja yllätyksiä ilmaisulle ja SIGMA 50mm F1.2 DG DN | Art on tullut rikkomaan standardit. SIGMA 50mm F1.2 DG DN | Art -objektiivin suunnittelussa on painotettu suurta resoluutiota suurimmasta aukosta koko tarkennusalueelle ja suurta, kaunista bokeh-ilmaisua. Tarkennuspinnan terävyyden ja sulavan bokeh-efektin välinen kontrasti luo kolmiulotteisen vaikutelman F1.2-aukon ansiosta. Lisäksi 13-lehtinen aukko mahdollistaa kauniit bokeh-ilmaisut. Focus breathing on myös hyvin vaimennettu, että F1,2-tarkennus voidaan hyödyntää täysin videokuvauksessa.

SIGMA saavutti kuvanlaadun osalta korkean erotuskyvyn suurimmasta aukosta koko tarkennusalueella ja tuottaa upean bokeh-efektin kauneutta F1.2:lla. Lisäksi objektiivin rakenne ja mekaaninen rakenne on pelkistetty pelkkään olennaiseen, mikä on johtanut huomattavan pieneen ja kevyeen runkoon.

F1.2 maksimiaukon kirkkaus ja korkea resoluutio minimitarkennuksesta äärettömään asti
Uusimmalla optisella suunnittelulla saavutetaan korkea erotuskyky, kun jokainen aberraatio on tukahdutettu perusteellisesti suurimmasta aukosta alkaen. Objektiivi pystyy toistamaan yksityiskohdat ilman värivuotoa kaikissa tilanteissa. Lisäksi sisäänrakennettu liukuva tarkennus parantaa edukseen lyhyen kantaman suorituskykyä ja varmistaa vakaan, korkeatasoisen kuvanlaadun koko alueella minimitarkennusetäisyydestä äärettömään.

Runsas ja kaunis bokeh ilman värivuotoa
Korjaamalla sfäärisen aberraation, sagittaalisen coma häikäisyn, aksiaalisen kromaattisen aberraation ja muut aberraatiot objektiivi tuottaa luonnollisia bokeh-kuvia, jotka sumentuvat tasaisesti ja ilman värivuotoa polttovälialueelta. Kaksoislinjainen bokeh on myös vaimennettu, joten käyttäjät voivat hyödyntää pehmeää bokeh-ilmiötä ilmaisussaan.

Suunniteltu minimoimaan focus breathing
Tarkennusryhmän järjestelyn ja asfäärisen muodon optimointi vähentää merkittävästi tarkennuksen hengittämistä. Tarkennuksen siirtymisestä johtuva kuvakulman muutos on minimoitu, mikä luo luonnollisen näköisen tarkennuksen siirtymisen videota kuvattaessa.

Suunniteltu minimoimaan häikäisyä ja haamukuvia
Kuvanlaatua heikentävät heijastukset ja haamukuvat on otettu huomioon kaikissa valaistusolosuhteissa edistyksellisimmän simulointitekniikan avulla. Korkea vastavalonkestävyys mahdollistaa selkeät ja terävät kuvat kaikissa valaistusolosuhteissa.

Dual HLA, joka sisältää uuden järjestelmän
Kehitettiin uusi järjestelmä, joka pienentää merkittävästi tilavuutta säilyttäen samalla HLA:n työntövoiman, jolle on ominaista korkea ajotarkkuus ja hiljaisuus, ja se on esillä kummassakin fokusryhmässä. Tällä teknisellä innovaatiolla on toteutettu sekä nopea automaattitarkennus että kompakti objektiivirunko.

Linssin rakenne ja mekaaninen suunnittelu on pelkistetty minimiin.

Jokainen lasinosa on valmistettu mahdollisimman ohueksi, ja samalla on käytetty laseja, joilla on korkea taitekerroin ja neljä asfääristä linssiä. SIGMAn ainoan tuotantolaitoksen, Aizun tehtaan, korkeatasoinen tuotantotekniikka takaa näiden ohuiden lasielementtien käsittelyssä tarvittavan tarkkuuden ja mahdollistaa massatuotannon. Lisäksi kelluva tarkennus takaa korkean suorituskyvyn lyhentäen samalla kokonaispituutta, mikä tekee objektiivista kompaktin. Mekaanisessa suunnitteluvaiheessa painotettiin painon vähentämistä. Yksittäisten komponenttien järjestelmällisellä poistamisella SIGMA saavutti luokassaan kevyimmän objektiivin, joka painaa vain 745 g. (L-Mountin luvut)

Ylpeä siitä, että se on ilmaisun väline, erinomainen laatu ja SIGMAn Art-linjan tekniset tiedot.

Kokoamalla kevyestä ja vahvasta TSC*-materiaalista ja muista materiaaleista valmistettuja huipputarkkoja osia objektiivissa on SIGMAn Art-linjan spesifikaatioiden mukainen korkea jäykkyys ja kestävyys ilman, että siirrettävyys kärsii, sekä erinomainen rakennelaatu, joka mahdollistaa pitkäaikaisen ja luotettavan käytön valokuvaustyökaluna.

  • TSC (Thermally Stable Composite) on polykarbonaattityyppi, jonka lämpölaajenemisnopeus on samanlainen kuin alumiinin. Sillä on suuri affiniteetti metalliosiin, mikä edistää tuotteiden laadukasta valmistusta.

Erilaiset kuvausta avustavat toiminnot

Objektiivi on varustettu AFL-painikkeella, joka voidaan määrittää valikon kautta useille eri toiminnoille tietyissä kameroissa. Aukkorenkaan lisäksi objektiivissa on aukkorenkaan lukituskytkin ja naksahduskytkin, jolla naksahdus kytketään päälle ja pois päältä.

Pölyä ja roiskeita kestävä rakenne* sekä vettä ja öljyä hylkivä pinnoite

Pölyä ja roiskeita hylkivän rakenteen lisäksi objektiivin etuelementissä on vettä ja öljyä hylkivä pinnoite, jonka ansiosta valokuvaajat voivat kuvata huoletta myös ankarissa ulkoilmaolosuhteissa.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 15 × 15 cm (senttimetri)
Tuotemerkit

Sigma

Bajonettikiinnitys

Sony FE-Mount

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SIGMA 50mm F1.2 DG DN | Art Sony FE”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

SIGMA 50mm F1.2 DG DN | Art Sony FE mukana toimitetaan:

  • Lens hood LH782-03
  • Front Cap LCF-72 Ⅲ
  • Rear Cap LCR
  • Lens case LS-316SEL

 

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Bajoneettikiinnitys
Bajoneettikiinnitys
Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous