Sigma 500MM F/5.6 DG DN OS SPORTS L-Mount

Tuotetunnus (SKU): 186969 Kategoriat ,

3 299,00 

Toimitus 4-7 päivää

  • Posti pikkupaketti 

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Sigma 500MM F/5.6 DG DN OS SPORTS L-Mount

SIGMA 500mm F5.6 DG DN OS | Sports on kiinteä ultrateleobjektiivi, jonka erinomainen kuvanlaatu yllättävän kompaktissa ja kevyessä muodossa. Käyttämällä useita eksklusiivisia suurihalkaisijaisia ​​mataladispersiolasielementtejä SIGMA on onnistunut pienentämään kokoa merkittävästi ilman diffraktiivisia optisia elementtejä. Verrattuna edeltäjäänsä 500mm F4 DG OS HSM | Sportsiin se painaa lähes 2 kg vähemmän, 1365 grammaa verrattuna 3310 grammaan. Samalla objektiivi saavuttaa korkean resoluution, jota kiinteältä 500mm objektiivilta odotetaan. Selkeät, terävät ja yksityiskohtaiset kuvat kätevässä koossa tarkoittavat, että sinulle eläin-, ilma- tai urheilukuvaajana tarjotaan täysin uusi valokuvauskokemus.

Sigma 500mm f/5.6 DG DN OS Sports -objektiivi on korkealaatuinen teleobjektiivi, suunniteltu ammattimaiseen urheilu- ja luontokuvaamiseen. Tämä huippuluokan teleobjektiivi tarjoaa upean kuvanlaadun ja suorituskyvyn, jotka tekevät siitä ihanteellisen valinnan vaativiin kuvaustilanteisiin.

Erinomainen optinen suorityskyky

Nopealla automaattitarkennuksella HLA:lla (High-Response Linear Actuator) ja kuvanvakauksen OS2-algoritmilla saat teräviä ja yksityiskohtaisia ​​kuvia silloinkin, kun tarvitaan erittäin tarkkaa tarkennusta, esimerkiksi urheilu- ja lintukuvauksessa. Diffraktiivisten optisten elementtien avulla 500mm torjuu sekä haamukuvia että heijasteita ja selviytyy siten myös tilanteista, joissa taustavaloa on paljon. Kuten muutkin Sports-sarjan objektiivit, 500mm on pöly- ja roiskesuojattu. Kaikki mahtuu kompaktiin pakettiin, mikä mahdollistaa myös valokuvaamisen ilman jalustaa – näin laukkuusi kevenee kuvausretkillä.

Optimoitu kuvanvakain ja kestävä rakenne

Sisäänrakennettu optinen kuvanvakain (OS) auttaa vähentämään kameran tärähtelyä ja varmistaa terävät sekä vakaa kuvat myös käsivaralta kuvattaessa. Lisäksi objektiivi on kestävästi rakennettu, pöly- ja roiskevedenkestävä. Se sopii monenlaisiin ulkoilmaympäristöihin, tarjoten luotettavuutta ja suorituskykyä vaihtelevissa olosuhteissa.

Nopea ja tarkka automaattitarkennus

Edistyksellisen automaattitarkennusjärjestelmän ansiosta Sigma 500mm f/5.6 DG DN OS Sports -objektiivi tarjoaa nopean ja tarkan automaattitarkennuksen, mahdollistaen nopeasti liikkuvien kohteiden tarkka seuraaminen ja kuvaaminen. Mukautettava tarkennusrajoitin säädin mahdollistaa automaattitarkennuksen nopeuden optimoinnin kuvaustarpeiden mukaan.

Yhteensopiva Sony peilittömien kameroiden kanssa

Objektiivi on suunniteltu erityisesti Sony E/EF peilittömille kameroille. Sen kompakti ja kevyt muotoilu tekee siitä helpon kuljettaa ja käsitellä pitkillä kuvaussessioilla, tarjoten käyttäjälleen käytännöllisyyttä ja mukavuutta.

Valitse luotettava ja laadukas teleobjektiivi

Olitpa sitten kuvaamassa urheilutapahtumia, luontoa tai muita etäisiä kohteita, Sigma 500mm f/5.6 DG DN OS Sports -objektiivi on luotettava valinta, joka tarjoaa poikkeuksellisen kuvanlaadun ja suorituskyvyn kaikissa kuvaustilanteissa. Valitse Sigma 500mm f/5.6 DG DN OS Sports -objektiivi ja taltioi ainutlaatuiset hetket ammattimaisesti ja vaivattomasti.

 

  • Polttoväli 500 mm
  • Valovoima f/5.6 – f/32
  • Objektiivin rakenne 20 elementtiä 14 ryhmässä
  • Lähyin tarkennusetäisyys 3.2 metriä
  • Suodinkierre 95 mm
  • Paino n.1.3kg
  • Mitat 107.6mm x 232.6mm
  • Kuvanvakain

 

Lisätiedot

Tuotemerkit

Sigma

Bajonettikiinnitys

Sony E-Mount, Sony FE-Mount

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sigma 500MM F/5.6 DG DN OS SPORTS L-Mount”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

Sigma 500MM F/5.6 DG DN OS SPORTS L-Mount
Vastavavalosuoja Sigma
LH1034-02
Etusuoja Sigma LCF-95
Takatulppa Sigma LCR-TL/SE
Pehmeä laukku Sigma LS-186SEL
Jaluspanta Sigma TS-151

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Bajoneettikiinnitys
Bajoneettikiinnitys
Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous