Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN Contemporary, Sony E

Tuotetunnus (SKU): 592965 Kategoriat , , Tag
Sigma logo

Toimitus heti!

 • Posti pikkupaketti 
Osta tämä tuote 1.10 – 30.11 välisenä aikana niin saat Sigmalta Cashback 100€ tilillesi! Hae Cashback tästähttps://www.sigma-imaging.fi/cashback Valovoimainen uutuus-objektiivi Sonylle. Sigma 2 + 3 vuotta takuu.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN Contemporary Sony E kiinnityksellä

Tämä Sigman linssi on jopa pienempi kuin arvosteluissa menestynyt Tamron 28-75mm f/2.8 Di III RXD.
Käsissä tämä huokuu hyvää viimeistelyä, jota on totuttu näkemään viime vuosina julkaistuissa Sigmoissa aiemminkin ja kuvanlaatu on huippuluokkaa.
Ottaen huomioon, että linssi on koko 28-70mm polttovälialueella f/2.8, tämä painaa ainoastaan 470g. Rakenteeltaan linssi perustuu aiemmin julkaistuun Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art linssiin, mutta laajakulma lähtee 28 millistä, joten tästä on saatu tehtyä pienempi ja kevyempi.

Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN on erinomainen valinta liikkuvalle kuvaajalle esimerkiksi matka- tapahtuma-, urheilu- ja maisemakuvauksessa. Linssi tarkentuu parhaimmillaan 19cm etäisyydelle, joten tällä kuvaat myös pienempiä yksityiskohtia. Lähestulkoon äänetön automaattitarkennus tukee myös Sony järjestelmäkameroiden EYE-AF silmätarkennusta.
Kirkkaissa valoissa kuvaavalle on hyötyä Super Multi-Layer- ja Nano Porous linssipinnoitteesta, joka pitää linssiheijastukset paremmin kurissa ja tuo paremman kontrastin kuvaan vastavaloon kuvatessa.

Objektiivi voit käyttää Sony täydenkennon(Full Frame) sekä APS-C kennokoon peilittömissä järjestelmäkameroissa, jolloin kinovastaavuus on 42-105mm)

Kevyt ja kompakti runko – ihanteellinen päivittäiseen käyttöön

Hieman pienempi laajakulma kuin 24-70mm F2.8 DG DN:ssä on mahdollistanut 28-70mm F2.8 DG DN -objektiivin rungon merkittävän pienentämisen. Uudessa linssissä on yksinkertaisempi pölyn- ja roiskeenkestävä rakenne sekä pienemmät kytkimet, jotta ne sopisivat Contemporary-sarjan konseptiin, jossa on kyse suorituskyvyn ja keveyden tasapainosta. Uudessa objektiivissa on vain yksi kevyt tarkennuselementti, joka pitää AF yksikön pienenä. Tämä yhdessä hiljaisen ja nopean askelmoottorin kanssa antaa reagoivan ja lähes hiljaisen automaattitarkennuksen.

28-70mm F2,8 DG DN painaa 470 g, ja kun se on kiinnitetty SIGMA fp:hen, koko paketti painaa 890 g. Alle 1 kg painavan kamerajärjestelmän tarjoama erinomainen helppous antaa valokuvaajille valtavan määrän vapautta ja joustavuutta luovan näkemyksensä toteuttamiseksi. Se on myös täydellinen yhdistelmä elokuvantekijöille, jotka etsivät suorituskykyistä, kevyttä ja helposti käsiteltävää kamerajärjestelmää, joka toimii hyvin gimbalin ja muiden lisävarusteiden kanssa. Valovoimainen, vakio-zoomausobjektiivi, joka on kevyt ja tarpeeksi pieni rentoihin retkiin, 28-70mm F2.8 DG DN avaa uusia valokuvamahdollisuuksia parempien ja luovempien tulosten saamiseksi.

Erinomainen valmistuslaatu ja poikkeuksellinen huomio yksityiskohtiin tarjoavat loistavan käyttökokemuksen


Liikuteltavuuden ollessa etusijalla SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN:n runko koostuu pääasiassa kevyistä osista. Vaikka perinteisesti ajatellaan että muoviosien valmistustarkkuutta on vaikeampi varmistaa kuin metalliosien, 28-70mm F2.8 DG DN:n rakenteesta ei ole tehty kompromisseja. Yksi syy tähän on, että se käyttää polykarbonaattityyppiä nimeltä TSC (Thermally Stable Composite) jonka lämpökutistuminen on verrattavissa alumiiniin. Tämä auttaa vähentämään eroja metallisten ja ei-metallisten osien lämpökutistumisen välillä, mikä varmistaa vakaan suorituskyvyn myös ympäristössä, jossa lämpötilan muutokset ovat äärimmäisiä. Polykarbonaattien käyttö zoomaus- ja tarkennusrenkaissa voi vähentää niiden ”premium-tuntumaa”, mutta tarkan hienosäädön ja voitelun ansiosta renkaat tarjoavat ensiluokkaisen tuntuman. Se, mikä antaa meille mahdollisuuden saavuttaa nämä tarkasti valmistetut osat ja ensiluokkaisen estetiikan, on vaikuttava valmistustekniikan taso ja tiukka laadunvalvonta, jota meillä on SIGMAN Aizu -tehtaalla Japanissa. SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN tarjoaa uuden ja paremman valokuvauskokemuksen peilittömien kameroiden käyttäjille, jotka tarvitsevat valovoimaisen vakiozoomobjektiivin. Ensiluokkaisen, intuitiivisen rakenteensa ansiosta objektiivin käyttö on yhtä jännittävää kuin sen tuottamien uskomattomien kuvien näkeminen, mikä inspiroi sinua saavuttamaan luovuutesi koko potentiaalin.

 • Objektiivikiinnitys Sony E
 • Suurin aukko F/2.8
 • Pienin aukko f/22
 • Himmenninlehtien määrä 9
 • Suodinkierre 67mm
 • Sääsuojattu
 • Paino 470g
 • Mitat 72.2 mm x 103.5mm(halkaisija x pituus)
 • Made in Japan

Saat Sigma objektiivillesi yhteensä yhteensä 5 vuoden takuun, kun rekisteröit tuotteen Sigmalle. Rekisteröintiohjeet löydät täältä.

 

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 7,5 × 7,5 cm (senttimetri)
Tuotemerkit

Sigma

Bajonettikiinnitys

Sony E-Mount, Sony FE-Mount

Kameramerkki

Paketin sisältö

 • Sigma 28-70mm F2.8 DG DN l Contemporary
 • Linssisuojus LCF-67III
 • Runkotulppa LCR-II
 • Vastavalosuoja LH706-01

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Bajoneettikiinnitys
Bajoneettikiinnitys
Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous