Sigma 16mm f/1.4 C DC DN – Fujifilm X

Tuotetunnus (SKU): 402975 Kategoriat , Tag
Sigma logo

Toimitus 4-7 päivää

 • Posti pikkupaketti 
Sigma 16mm f/1.4 C DC DN. Uutuuslinssi Fujifilm X-kiinnitykselle. Olemme Sigman virallinen jälleenmyyjä jolloin saat tuotteelle 2+3 vuoden takuun.  

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Sigma 16mm f/1.4 C DC DN C Fujifilm X kiinnitykselle erinomaisella valovoimalla. Jos kaipaat laadukasta laajakulmaa APS-C kennon Fujifilm järjestelmäkameroille, tässä on sinulle sellainen.

Tämä linssi on loistava valinta vallitsevassa valossa kuvaamiseen, kuvaat sitten maisemia, tapahtumia tai rakennuksia sisätiloissa. Kinovastaavuudeltaan objektiivi on 24mm, joten se on sopivan laaja monenlaiseen käyttöön eikä aiheuta voimakkaita vääristymiä.

Objektiivi on suunniteltu Fujifilm APS-C kennon järjestelmäkameroille kuten esimerkiksi: Fujifilm X-Pro1, X-Pro2, X-Pro3, X-T1, X-T2, X-T3, X-T4, X-T10, X-T20, X-T30, X-T100, X-A1, X-A2, X-A3, X-A5, X-A7, X-A10, X-E1, X-E2, X-E2s, X-E3, X-H1 ja X-M1.

Askelmoottori tarjoaa erinomaisen automaattitarkennuksen ja hiljaisen suorituskyvyn
Yhdistä kompakti ja erinomainen optinen suorituskyky

SIGMA 16mm F1.4 DC DN | Nykyaikaisia ​​ominaisuuksia SIGMA: n sisäinen tarkennustekniikka, kun taas kevyemmät linssielementit tarkennuslinssiryhmässä mahdollistavat pienemmän toimilaitteen. Lisäksi tämä objektiivi tarjoaa erinomaista vakautta riippumatta siitä, kuvaaako kuvaaja kädessäsi vai onko kamera asetettu pinnalle. Rakenteellisesti objektiivissa on materiaaleja ja osia, jotka edistävät sen kompaktia ja kevyttä rakennetta. Yhteenvetona voidaan todeta, että tämä on ennennäkemätön linssi, joka yhdistää erinomaisen optisen suorituskyvyn poikkeukselliseen siirrettävyyteen ja käytettävyyteen.

Suuri vastavalosuoja (vakiovaruste) estää haitalliset heijastumat
Vastavalosuoja leikkaa haitallisia säteitä, jotka voivat vaikuttaa kielteisesti valokuviin samalla minimoiden heijastavuuden itse vastavalosuojan sisällä. Hupussa on myös kuminen rakenne ja luistamaton ura, joka helpottaa pitämistä erilaisissa kuvaustilanteissa.

Erittäin tarkka, kestävä messinkinen bajonettikiinnike

Messinkikiinnitys yhdistää korkean tarkkuuden ja kestävän rakenteen. Sen käsitellyt pinnat ja parannettu lujuus lisäävät linssin poikkeuksellista kestävyyttä.

Kiinnitys pölyn- ja roiskeenkestävällä rakenteella

Kiinnikkeessä on erityinen tiiviste, joka tekee objektiivista erinomaisen valinnan monenlaisissa olosuhteissa.*Paitsi Canon EF-M -kiinnike

Kuvanlaatu kilpailee Art -linssimme kanssa.

Optisessa järjestelmässä on 16 elementtiä 13 ryhmässä, ja siinä on lukuisia huipputeknisiä ja huippuluokan komponentteja, mukaan lukien kolme FLD-lasielementtiä, kaksi SLD-lasielementtiä ja kaksi asfääristä lasielementtiä. Tämä optinen järjestelmä minimoi optiset poikkeamat ja takaa erinomaisen resoluution laajalla aukolla ja koko aukkoalueella. Erityisesti kahdessa asfäärisessä linssielementissä on erittäin tarkat pinnat, jotka on kiillotettu alle 10 nanometrin toleransseihin, mikä minimoi joidenkin asfääristen elementtien tuottaman sipulirenkaan bokeh-vaikutelman ja takaa selkeän kuvanlaadun koko kehyksen aikana. Lisäksi optisen järjestelmän rakenne taipuu varovasti valoa minimoidakseen sagitaalisen koomavalon ja tarjoamalla optimaalisen optisen suorituskyvyn kehyksen keskeltä reunoille. Tuloksena on tasainen, pyöreä bokeh -vaikutus, jossa on runsaasti valoa koko kehyksessä.

Suunniteltu minimoimaan heijastumat ja haamukuvat

Objektiivin suunnitteluprosessin alkuvaiheessa heijastumia ja haamukuvia on mitattu optisen rakenteen luomiseksi, joka kestää voimakkaita tulevia valonlähteitä, kuten taustavaloa. SIGMAn Super-monikerroksinen pinnoite vähentää heijastumia ja haamukuvia ja auttaa valokuvaajia tuottamaan teräviä ja kontrastisia kuvia myös taustavalaistuissa olosuhteissa. Mukana toimitettu vastavalosuoja voidaan kiinnittää estämään ulkopuolista valoa, mikä voi vaikuttaa negatiivisesti renderointikykyyn.

 • Objektiivikiinnitys: Fujifilm X
 • Maksimiaukko: f/1.4
 • Minimiaukko: f/16
 • 9 himmenninlehteä
 • Lähin tarkennusetäisyys: 25cm
 • Suodinkierre: 67mm
 • Paino: 405g
 • Mitat: 72.2 mm x 92.6 mm(halkaisija x pituus)

Lisätiedot

Paino 0,700 kg (kilogramma)
Mitat 8 × 7 × 7 cm (senttimetri)
Tuotemerkit

Sigma

Bajonettikiinnitys

Fujifilm X-Mount

Kameramerkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sigma 16mm f/1.4 C DC DN – Fujifilm X”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

 • Sigma 16mm F1.4 DC DN l Contemporary
 • Linssisuojus LCF-67III
 • Runkotulppa LCR-II
 • Vastavalosuoja LH716-01

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Bajoneettikiinnitys
Bajoneettikiinnitys
Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous