SANDISK MicroSDXC Extreme Pro 64GB 200MB/s A2 C10 V30 UHS-I

Tuotetunnus (SKU): 781255-1 Kategoriat , ,

21,50 

Toimitus heti!

  • Posti pikkupaketti 
SanDisk Extreme PRO microSDHC™- ja ​​microSDXC™ UHS-I-kortit ovat iskunkestäviä, lämpötilankestäviä, vesitiiviitä ja röntgensäteitä kestäviä, joten voit nauttia seikkailuistasi murehtimatta muistikorttisi kestävyydestä.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

SANDISK MicroSDXC Extreme Pro 64GB 200MB/s A2 C10 V30 UHS-I. Saat äärimmäisiä nopeuksia microSDXC-muistikortilla nopeaan tiedonsiirtoon, sovellusten suorituskykyyn ja 4K UHD:hen. Ihanteellinen Android-älypuhelimellesi, toimintakamerallesi ja dronellesi.

  • Jopa 200 MB/s lukunopeus
  • Jopa 140 Mt/s kirjoitusnopeus
  • Erinomainen 4K UHD -videon kuvaamiseen
  • Lataa sovelluksia nopeammin A2:lla
  • Kestävä muotoilu käytettäväksi äärimmäisissä ympäristöissä

Saat äärimmäisiä nopeuksia microSDXC™-muistikortilta nopeaan tiedonsiirtoon, sovellusten suorituskykyyn ja 4K UHD:hen. Tämä erittäin suorituskykyinen Extreme Pro microSD SDXC -kortti sopii ihanteellisesti Android™-älypuhelimeesi, toimintakameroihin tai droneihin, sillä se tallentaa 4K UHD -videota, Full HD -videota ja korkearesoluutioisia valokuvia.

Supernopea SanDisk Extreme PRO microSDXC™ -muistikortti saavuttaa lukunopeudet jopa 200 Mt/s ja kirjoitusnopeudet jopa 140 Mt/s. Lisäksi se on A2-luokitus, joten saat nopean sovelluksen suorituskyvyn poikkeuksellisen älypuhelinkokemuksen saavuttamiseksi.

SanDisk QuickFlow -teknologian ansiosta tämä kortti optimoi suorituskyvyn aikaa säästävien median purkamiseen nopealla lukunopeudella jopa 200 Mt/s. Yhdistä SanDisk Professional PRO-READER SD:n ja microSD™:n kanssa maksiminopeuksien saavuttamiseksi (myydään erikseen).

Ihanteellinen ulkoseikkailujen, viikonloppumatkojen tai urheilutapahtumien tallentamiseen. Jopa 1 Tt:n SanDisk Extreme PRO microSD UHS-I -kortilla voit tallentaa keskeytyksettä 4K UHD- ja Full HD -videota sen UHS Speed ​​Class 3 (U3)- ja Video Speed ​​Class 30 (V30) -luokituksilla.

SanDisk Extreme PRO microSD-kortin A2-spesifikaation ansiosta saat nopeamman sovelluksen suorituskyvyn erinomaiseen älypuhelinkokemukseen.

Lisätiedot

Paino 0,025 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 13 × 1,5 cm (senttimetri)
Muistikortin tyyppi

MicroSD/SDHC/SDXC

Tuotemerkit

Sandisk

Paketin sisältö

64gb MicroSDXC Extreme Pro muistikortti sekä adapteri.

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset
Muistikapasiteetti
Muistikapasiteetti

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous