Peak Design Leash Ash -kamerahihna

Tuotetunnus (SKU): 123284 Kategoriat ,

49,90 

Toimitus heti!

  • Posti pikkupaketti 
Peak Design Leash Ash -kamerahihna on kuvaajille, jotka haluavat laadukkaan hihnan, joka vie minimaalisesti tilaa laukussasi.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Peak Design Leash Ash -kamerahihna on kuvaajille, jotka haluavat laadukkaan hihnan, joka vie minimaalisesti tilaa laukussasi.

Tämä tuhkan harmaan värinen kamerahihna kuuluu Peak Desingin tuoteperheeseen, johon kuuluu hihnoja sekä tarvikkeita kameran säilytykseen, jotka ovat yhteensopivia keskenään. Tuotteiden etuna moniin muihin merkkeihin nähden on niiden muokattavuus eri tarpeisiin ja pitkä elinikä.

Peak Design hihnat ovat tyylikkäitä ja monipuolisia ja voit käyttää sitä olkahihnana, kaulahihnana tai muuhun kameran kiinnittämiseen. Vaikka sinulla ei olisi kameraa ollenkaan, mutta haluat kuljettaa kalustoasi mukavasti, se onnistuu Peak Design Leash hihnan kanssa. Oli sitten kyseessä objektiivi, maakaukoputki tai kiikarit.

Tässä uudessa Leash kamerahihnassa on Archor mount kiinnike, joka laitetaan kameran tai jalustapannan 1/4″ kierteeseen. Vastakappaleina hihnan mukana toimitetaan neljä kappaletta ankkurilenkkejä, joten voit laittaa toiset kappaleet vaikkapa toiseen kameraasi valmiiksi. Ankkurilenkit on valmistettu Dyneema-kuidusta, joka on tehty kestämään kovaa hankausta. Lenkki on kolmikerroksinen, jonka päällimmäinen kerros on musta ja kaksi alempaa ovat keltainen ja punainen. Punaisen näkyessä tiedät, että ankkuri on vaihtokunnossa.

Ankkurilenkit ovat aiempaan verrattuna hieman ohuempia kestävyydestä tinkimättä. Näin ollen Peak Design Leash Ash -kamerahihna sopii mainiosti pienikokoisempienkin järjestelmäkameroiden tai kompaktikameroiden hihnalenkkeihin.

Hihnan säätö tapahtuu helposti!

Säätöklipsin kohdalla Hypalon-kumista valmistettu lenkki, josta kamerahihnan pituuden säätö onnistuu näppärästi yhdellä kädellä.

Pehmeästä nyloinkudoksesta valmistettu Peak Design Leash Ash -kamerahihna sopii harrastajalle ja ammattilaiselle, joka arvostaa helppoa kuljetettavuutta. Se on ideaali peilittömille järjestelmäkameroille objektiivin kanssa tai kompaktikameroille ja kuvaajille, jotka haluavat, että kuvauskalusto vie vähän tilaa. Kun haluat irroittaa Leash-hihnan kamerasta, voit sujauttaa sen vaikka helposti taskuun pienen kokonsa ansiosta.

Kaikilla Peak Design hihnoilla on elinikäinen takuu!

  • Väri: Tuhkan harmaa
  • Maksimi kuormitus: 90kg
  • Elinikäinen takuu

 

 

 

 

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Mitat 5 × 5 × 5 cm (senttimetri)
Tuotemerkit

Peak Design

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Peak Design Leash Ash -kamerahihna”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

  • Leash-hihna (harmaa)
  • 4kpl ankkuria
  • Tarra
  • Kuusiokoloavain
  • Ankkurikiinnike
  • Mikrokuitupussi

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous