Peak Design Cuff Black -rannehihna

Tuotetunnus (SKU): 123287 Kategoriat ,

38,50 

Tilapäisesti loppu

Tilaa ilmoitus kun saatavilla

  • Posti pikkupaketti 
Peak Design Cuff Black -rannehihna on erittäin kevyt kamerahihna pikakiinnityksellä, joka vie vähän tilaa kameralaukussasi.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Tuotteen väri

Peak Design Cuff Black -rannehihna on erittäin kevyt kamerahihna pikakiinnityksellä, joka vie vähän tilaa kameralaukussasi.

Tämä perinteisen musta rannehihna kuuluu Peak Desingin tuoteperheeseen, johon kuuluu olkahihnoja, kiinnitysremmejä sekä tarvikkeita kameran säilytykseen, jotka ovat yhteensopivia keskenään. Tuotteiden etuna moniin muihin merkkeihin nähden on niiden muokattavuus eri tarpeisiin ja pitkä elinikä.

Helppo kiinnitys!

Peak Design Cuff Black -rannehihna kiinnittyy helposti järjestelmäkameraan, kompaktikameraan ja muihinkin kuin kuvausvälineisiin Anchor Link pikakiinnityksellä. Hihnaa voi käyttää missä tahansa kamerassa, joissa on hihnalenkki. Kameran lenkkiin kiinnitetään kestävästi Dyneema kuidusta valmistetulla Anchor link lenkillä, joka on erittäin hyvin hankausta kestävää. Lenkit ovat kolmikerroksisia, joissa päällimmäinen on mustan värinen, keskimmäinen keltainen ja alin väri punainen, joka kertoo lenkin olevan vaihtokunnossa.

Anchor link ankkureita tulee mukana kaksi kappaletta, joten voit pitää toista varalla tai asettaa sen valmiiksi toiseen kameraan. Ankkurilenkit ovat aiempaan verrattuna hieman ohuempia kestävyydestä tinkimättä. Näin ollen Peak Design Cuff  Black -kamerahihna sopii mainiosti pienikokoisempienkin järjestelmäkameroiden tai kompaktikameroiden hihnalenkkeihin.

Lenkin toinen pää asetetaan Anchor housing vastakappaleeseen, joka on aiempaa ohuempi.

Säädettävä hihnan kiristys!

Uuden alumiinisen säätömekanismin avulla voit käyttää Cuff rannehihnaa kahdella tavalla. Avoimessa asennossa hihna liikkuu vapaammin käden ympärillä ja on näppärä, jos käsi tarvitsee ottaa useasta hihnalta.
Toinen ja turvallisempi vaihtoehto on pitää kireämänä, jolloin se on tiukasti ranteen ympärillä eikä pääse vahingossakaan putoamaan.

Säätöklipsin kohdalla Hypalon-kumista valmistettu lenkki, josta kamerahihnan pituuden säätö onnistuu näppärästi yhdellä kädellä.

Pehmeästä nyloinkudoksesta valmistettu Peak Design Cuff Black -rannehihna sopii harrastajalle ja ammattilaiselle, joka arvostaa laatua ja helppoa kuljetettavuutta. Se on ideaali peilittömille järjestelmäkameroille objektiivin kanssa tai kompaktikameroille ja kuvaajille, jotka haluavat, että kuvauskalusto vie vähän tilaa. Kun haluat irroittaa Cuff rannehihnan kamerasta, voit sujauttaa sen vaikka helposti taskuun pienen kokonsa ansiosta.

Kaikilla Peak Design hihnoilla on elinikäinen takuu!

  • Väri: Musta
  • Maksimi kuormitus: 90kg
  • Elinikäinen takuu

 

 

 

 

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Mitat 5 × 5 × 5 cm (senttimetri)
Tuotemerkit

Peak Design

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Peak Design Cuff Black -rannehihna”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

  • Cuff-rannehihna (musta)
  • 2 x Ankkuria
  • Tarra
  • Mikrokuitupussi

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous