Passikuva sähköinen Hyvinkäällä

Tuotetunnus (SKU): 9100368088823 Kategoriat ,

23,00 26,00 

  • Posti pikkupaketti 
Meiltä Fotomanista saat passikuvat ilman ajanvarausta  Hyvinkään nopeimmalla palvelulla! Passikuvat meiltä odottaessa ilman ajanvarausta liikkeen aukioloaikona. Kuvaamme myös henkilökortti- viisumi ja ajokorttikuvia.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Passikuvat Fotomanista saat  Hyvinkään nopeimmalla palvelulla!

Passikuvat meiltä odottaessa ilman ajanvarausta liikkeen aukioloaikona.

Fotoman on Hyvinkään ainoa passikuvaamo jolle on Suomen Fotokaupan Liitto on myöntänyt Passikuvauksen laatustandardi logon! Edellytyksenä tähän on yli 99% hyväksymisprosentti.

Hyvät passikuvat ovat tärkeä asia sen vuoksi otamme kuvattavasta useita otoksia joista asiakas saa valita mieleisen kuvan. Halutessa sinulla on mahdollisuus saada tämä virallinen passikuvatiedosto suoraan sähköpostiisi ( lisähinta 2€). Kaupan päälle saat 6,90€ arvoisen kuvalahjakortin jolla voit veloituksetta teettää 20x30cm valokuvan esim. kännykällä ottamastasi kuvasta kuvapalvelussamme.

 

Meillä on saatavana myös seuraavat palvelut

  • Viralliset paperiset passikuvat
  • Kuvat sähköpostiisi
  • Lähetämme kuvasi poliisin lupajärjestelmään. Tästä tulee vahvistus tekstiviestillä puhelimeesi. Kuvasi on käytössäsi Passin tai henkilökortin hakuun poliisin tietojärjestelmässä 6kk ajan.
  • Miksi tyytyä vähempään kuin toimiva passi?

Kysy perhealennusta!

 

LEHDISTÖTIEDOTE:Passikuvan ammattilaiset yhden merkin takana
Alan järjestöt ottavat käyttöön yhteisen Passikuvan ammattilainen -tunnuksen.

Suomen Fotokaupan Liitto ry ja Suomen Ammattivalokuvaajat ry ottavat vuoden 2013 loppuun mennessä. käyttöön uuden Passikuvan ammattilainen -tunnuksen. Tunnuksen tarkoituksena on auttaa kuluttajaa helposti tunnistamaan paikka, josta saa luotettavasti viranomaisten vaatimukset täyttävän passikuvan, myös suoraan sähköiseen lupakuvienvastaanottopalveluun toimitettuna. Tunnuksen omaava valokuvaamo tai fotoliike on alansa järjestäytynyt ammattilainen.

Passit muuttuivat biometrisiksi vuonna 2006 ja tuolloin astuivat voimaan uusitut passikuvaohjeet. Biometrisia passeja varten passikuvat piti poliisilaitoksilla skannata passinvalmistusprosessia varten ja jo tuolloin heikkolaatuisimmista passikuvista koitui harmia. Alan järjestöt toteuttivat silloin heti laajamittaisen koulutuskampanjan jäsenistöilleen, jolloin pystyttiin varmistamaan ainakin heidän tarjoaminaan riittävän laadukkaat passikuvat.

Nyt sähköisen lupakuvien vastaanottojärjestelmän käyttöönoton myötä skannausvaihe jää pois ja passeihin tulevien kuvien laatu pysyy lähtö kohtaisesti korkeampana. Järjestelmä tunnistaa useimmat virheet passikuvissa jo siinä vaiheessa, kun niitä syöteään sähköiseen järjestelmään. Tämä koneellinen laaduntarkastus ei kuitenkaan ole absoluuttinen kuvan onnistumisen tae, vaan kuvan arvioi sen vastaanottava poliisivirkailija ja joskus asiakas saattaa joutua palaamaan kuvaamoon uuden kuvan saadakseen.

Suomen Fotokaupan Liitto sekä Suomen Ammattivalokuvaajat ottavat käyttöönso Passikuvan ammattilainen -tunnuksen maanlaajuisesti passikuvauksen ammattilaistasolla. Tunnuksen saadakseen kuvaamolla tulee olla vähintään 99 prosentin onnistuminen sähköisesti tuotettuihin passikuviin. Nähdessään tunnuksen kuvaamon ovessa asiakas voi luottaa siihen, että liikkeestä saa laadukkaan passikuvan. Laatua myös valvotaan tunnuksen myöntämisen jälkeen pistokokein.

Miksi tyytyä vähempään kuin toimiva passi? Sähköisesti poliisin lupapalveluun syötetyllä kuvalla on pelkästään positiivisiä vaikutuksia. Asioiminen on helpompaa ja nopeampaa sekä koneellinen kasvontunnistus toimii luotettavammin perinteisiin valokuviin verrattuna.

 

 

Lisätiedot

Paino 0,049 kg (kilogramma)
Passikuva

, , , , ,

Paketin sisältö

Passikuvat valintasi mukaan:

  • sähköinen poliisin järjestelmään 23€
  • paperiset passikuvat ajokorttiin 23€
  • kuva sähköpostiin +2€
  • lisäpaperikuvat +2€
  • sähköiset kuvat, paperikuvat ja kuva sähköpostiin 26€

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous