Lowepro Whistler BP 450 AW, harmaa

Tuotetunnus (SKU): 711166 Kategoriat ,
lowepro kameralaukku

427,00 

Toimitus 4-7 päivää

 • Posti pikkupaketti 
Uutta Lowepron Whistler-ammattilaissarjaa on työstetty pääasiassa luonnossa liikkuen, eikä vain suunnittelupöydällä. Sen kehitystyössä on ollut tiiviisti mukana lukuisia valokuvaajia, jotka ovat vieneet repun mukanaan kentälle. Esimerkiksi action- ja luontokuvaaja Paul Morrison, testasi Whistler-reppua ääriolosuhteissa Brittiläisen Kolumbian Rannikkovuorilla Kanadassa.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Lowepro Whistler BP 450 AW, harmaa

Tutustu Lowepro Whistler BP 450 AW -kamerareppuun – Kestävä ja Monipuolinen Valinta Valokuvausharrastajille ja -Ammattilaisille

Etsitkö luotettavaa ja monipuolista kamerareppua, joka tarjoaa suojaa ja käytännöllisyyttä kaikenlaisille valokuvausseikkailuille? Lowepro Whistler BP 450 AW on vakuuttava valinta valokuvausharrastajille ja -ammattilaisille, jotka arvostavat kestävyyttä, monipuolisuutta ja suorituskykyä.

Lowepro Whistler BP 450 AW – Kestävä Rakenne ja Erinomainen Suojaus

Lowepro Whistler BP 450 AW on suunniteltu kestämään haastavissa olosuhteissa. Repun kestävä ulkokuori suojaa varusteitasi sateelta, lumelta, pölyltä ja iskuilta. Lisäksi repun mukana toimitettava sadesuoja varmistaa, että kameravarusteesi ovat suojassa äärimmäisissä sääolosuhteissa.

Monipuolinen ja Mukautuva Sisätila

Tämä kamerareppu tarjoaa joustavan ja mukautuvan sisätilan, joka mahdollistaa erilaisten kameroiden, objektiivien ja muiden valokuvaustarvikkeiden turvallisen säilytyksen. Lisäksi repussa on erillinen osasto kannettavalle tietokoneelle, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan matkustaville valokuvaajille.

Mukavuutta ja Käytännöllisyyttä

Whistler BP 450 AW -reppu on suunniteltu tarjoamaan käyttäjälleen optimaalista mukavuutta. Sen pehmustetut olkaimet ja selkäosa sekä rintaremmi ja vyötäröremmi takaavat ergonomisen ja miellyttävän kannettavuuden pitkilläkin retkillä. Lisäksi repun ulkopuolella olevat kiinnityspisteet mahdollistavat esimerkiksi jäänousujen tai vaellussauvojen kiinnittämisen repun ulkopuolelle.

Lowepron ActiveZone System ja MaxFit -järjestelmien ansiosta reppu on täytenäkin mukava kantaa ja helppo pakata ja järjestellä. Whistler on suunniteltu suojaamaan kamerakalusto parhaalla mahdollisella tavalla, joten mm. sen pohja on valmistettu vesitiiviistä materiaalista. Lisäksi repussa on All Wheather Cover -sääsuoja.

Ulkomitat: 33 x 25,5 x 60 cm
Sisämitat: 29 x 18 x 42 cm
Paino: 3kg

Reppuun mahtuu esimerkiksi:

 • Ammattitason järjestelmäkamera akkukahvalla
 • n. 4 objektiiviä
 • Kuvauskopteri
 • 15″ läppäri
 • henkilökohtaisia tarvikkeita

Edellisestä Whistler repusta päivitetty ominaisuudet:

 • 20% enemmän sisätilaa
 • Nyt mahtuu kolme objektiivia vierekkäin
 • Suojaava CradleFit-läppärisuoja, johon mahtuu 13-tuumainen läppäri
 • Kameraosastoon pääsee päältä sekä selkäpuolella
 • Uudistettu ja mukavampi pehmustettu kantohihnajärjestelmä
 • Yksinkertaisemmat kiinnityspisteet ja kiristyshihnojen reitit

Lisätiedot

Paino 1,000 kg (kilogramma)
Mitat 50 × 30 × 25 cm (senttimetri)
Värit

Paketin sisältö

Lowepro Whistler BP 450 AW

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous