Kowa BDII-XD 10×32 WA

Tuotetunnus (SKU): 112146 Kategoriat , ,
kowa logo

448,00 

Toimitus heti!

  • Posti pikkupaketti 
Kowa BDII-XD 10×32 WA kiikari on tarkoitettu matkustus, luonnon tarkkailu, metsästys ja lintujen katseluun. Kowa valmistaa hyvät lintukiikarit koko perheen käyttöön.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Kowa BDII-XD 10×32 WA

Kowa BDII-XD 10×32 WA  kiikari on tarkoitettu matkustus, luonnon tarkkailu, metsästys ja lintujen katseluun. Kowa valmistaa hyvät lintukiikarit koko perheen käyttöön.

 BDII-XD kiikarisarjan merkittävimpiä ominaisuuksia on luokkansa huippua oleva laajakulmasuorituskyky, jonka ansiosta kuva-alan koko ja terävyys koko kuva-alalla ovat ennennäkemättömiä. Laajan kuva-alan ansiosta löydät tarkastelukohteen nopeammin ja varmemmin.

Ei ihan tavallinen ED-linssi

BDII-XD omaa Kowan legendaarisen tupla XD-objektiivilinssin. Tämä luontoystävällinen ED-lasilinssi sisältää paljon fluoriittimineraalia, jonka valonläpäisyky on paras tunnetuista materiaaleista. Tämän ansiosta näkymä on kirkas kuva-alan reunasta reunaan ilman värivuotoa. Kowan vuosikymmeniä kehittämä pinnoiteteknologia viimeistelee huippuluokan valonläpäisykyvyn linsseille.

Kowa BDII-XD kiikarit tuottavat aamusta iltaruskoon tarkkoja, luonnollisen värisiä näkymiä joista näkee uskomattoman tarkkoja yksityiskohtia.

Luotettavaa pitkäikäistä kestävyyttä

BDII-XD -sarjan rungot on valmistettu magnesiumlejeeringistä joka on yhtä kestävää kuin teräs mutta painaa paljon vähemmän. Kevyt ja kestävä rakenne kestää rankimmatkin olosuhteet. Magnesiumrungon ympärillä on kuminen panssarointi joka tarjoaa erinomaisen otepinnan ja vielä entisestäänkin parantaa kiikarien kestävyyttä. Kiikarit ovat täysin vedepitävät ja ne on täytetty typpikaasulla linssien huurtumisen estämiseksi. Kowan ainutlaatuinen KR-suojapinnoite torjuu likaa ja estää tahrojen kertymisen linssipinnoille.

Käyttömukavuutta kaikille käyttäjille

Herkästi liikkuva, hyvävasteinen tarkennusrengas tarjoaa tarkkuutta ja pehmeästi kierrettävät silmäsuojat tarjoaat kaikille käyttäjille miellyttävän toimivan katseluasetuksen, myös lasien kanssa käytettynä. Helpon diopterisäädön ansiosta BDII-XD mukautuu tarkalleen käyttäjän tarpeisiin.

Kowa BDII-XD tekniset ominaisuudet:
  • Suurennus 10x
  • Etulinssin halkaisija 42mm
  • Koko 124 x 116 x 51
  • Paino 525g
  • Kattoprisma
  • Lyhyintarkennusetäisyys 1,3m
  • Näkökenttä 117 m / 1000 m

 

Lisätiedot

Paino 0,7 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 15 × 10 cm (senttimetri)
Tuotemerkit

Kowa

Kiikarien suurennukset

10x

Etulinssin halkaisija

32mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kowa BDII-XD 10×32 WA”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

BDII-XD 10×42 WA
Kantohihna
Kantolaukku
Etu- ja takasuojat

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous