Kodak Ultramax 400 135-36

Tuotetunnus (SKU): 647367 Kategoriat , ,

14,90 

Varastossa

  • Posti pikkupaketti 
Kodak Ultramax 400 36 kuvan kinofilmi kaikkiin kameroihin, jotka käyttävät 35mm filmiä

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Kodak Ultramax 400 -värikuvausfilmi

Kodak Ultramax 400 on keskitason värikuvausfilmi, joka tarjoaa sekä aloittelijoille että kokeneille valokuvaajille monipuoliset mahdollisuudet valokuvaukseen. Sen 400 ISO herkkyys tekee siitä sopivan valinnan monenlaisiin kuvaustilanteisiin, ja se tunnetaan erityisesti sen kyvystä toimia hyvin vaihtelevissa valaistusolosuhteissa.

Käyttöominaisuudet:

  • Herkkyyden ansiosta monipuolinen: Ultramax 400:n ISO 400 herkkyys mahdollistaa sen käytön niin sisätiloissa heikossa valaistuksessa kuin ulkona suorassa auringonvalossa. Se pystyy tallentamaan yksityiskohtia ilman liiallista kohinaa, mikä on tyypillistä korkeamman herkkyyden filmeille.
  • Erinomainen värintoisto: Kodak on tunnettu laadukkaista väreistään, ja Ultramax 400 ei ole poikkeus. Filmi tuottaa lämpimiä ja eläviä värejä, jotka toistuvat uskollisesti kuvattavan kohteen todellisina sävyinä. Se soveltuu erityisen hyvin ihon sävyjen kuvaamiseen, mikä tekee siitä suositun valinnan muotokuvaajille.
  • Terävyys ja yksityiskohdat: Vaikka Ultramax 400 on keskiherkkä filmi, se tarjoaa hyvän terävyyden ja kyvyn tallentaa yksityiskohtia. Erityisesti hyvissä valaistusolosuhteissa otetuissa kuvissa yksityiskohtien terävyys on erinomainen.

Erityispiirteet:

  • Pitkä säilyvyysaika: Kodak Ultramax 400 säilyy hyvin käyttökelpoisena pitkänkin säilytysajan jälkeen, kunhan sitä säilytetään asianmukaisesti. Tämä tekee siitä hyvän valinnan varafilmiä varastoiville kuvaajille.
  • Sopii kaikentasoisille kuvaajille: Helppokäyttöisyytensä ja anteeksiantavuutensa ansiosta Ultramax 400 on erinomainen valinta aloitteleville kuvaajille, mutta myös kokeneemmille kuvaajille, jotka arvostavat sen joustavuutta ja luotettavuutta.
  • Hyvä hinta-laatusuhde: Filmi tarjoaa hyvää laatua kohtuulliseen hintaan, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon valokuvaajille, jotka eivät halua käyttää liikaa rahaa filmeihin.

Yhteenveto:

Kodak Ultramax 400 on mainio filmi niin harrastelijalle kuin ammattilaisellekin. Sen 400 ISO herkkyys varmistaa sen, että filmi toimii hyvin useimmissa kuvausolosuhteissa, ja sen erinomainen värintoisto takaa kauniit ja elävät kuvat. Filmin terävyys ja yksityiskohtien toisto ovat kunnioitettavat, ja pitkä säilyvyysaika tekee siitä käytännöllisen valinnan. Kodak Ultramax 400:n monipuolisuus ja luotettavuus tekevät siitä suositun valinnan kaiken tasoisille valokuvaajille, jotka etsivät laadukasta filmiä kohtuulliseen hintaan.

Lisätiedot

Paino 0,050 kg (kilogramma)
Mitat 5 × 5 × 5 cm (senttimetri)
Filmi

Kinofilmi 135

Paketin sisältö

Kodak Ultra 400 135-36

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset
Filmi
Filmi

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous