KODAK EKTAR H35N Camera Glazed Orange

Tuotetunnus (SKU): 125178 Kategoriat , ,

78,90 

Toimitus 4-7 päivää

  • Posti pikkupaketti 
KODAK EKTAR H35N Camera Glazed Orange. Tässä puolikinomuotoisessa Kodak-kamerassa on sisäänrakennettu salama, kevyt runko ja tyylikästä väri, joten se on täydellinen kamera matkalle tai mihin tahansa sosiaaliseen tilaisuuteen.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

KODAK EKTAR H35N Camera Glazed Orange Parannetussa H35N-kamerassa on useita uusi ominaisuuksia, kuten sisäänrakennettu tähtisuodatin, bulb-suljin, jalustakiinnitys ja osittain lasinen pinnoitettu objektiivi. Puolikino tarkoittaa, että jokainen valotus on puolet tavallisen filmikuvan koosta. Näin ollen 36 rullasta saat 72 kuvaa ja 24 rullasta 48 kuvaa. Kun katsot etsimen läpi, näet pystysuoran kuvan normaalin vaakasuoran kuvan sijaan.

Uudessa kamerassa Kodak on parantanut optiikkaa ja yksi akryylilinssielementtien elementti on korvattu lasilinssillä, joka auttaa parantamaan kuvan terävyyttä. Kamerassa on myös sisäänrakennettu tähtisuodatin, joka luo valopisteisiin nelisädekehän. H35N on myös varustettu bulp-sulkimella ja kaapelilaukaisimella, joten valotuksen kesto on tarkasti säädettävissä, mikä mahdollistaa liikeratojen kuvaamisen ja helpottaa käyttöä heikossa valaistuksessa. Lisäksi kameraan on integroitu jalustakierre.

Kameraa on saatavana kuudessa tyylikkäässä ulkoasussa: raidallinen musta, raidallinen hopea, raidallinen vihreä, lasitettu sininen, lasitettu oranssi ja lasitettu vaaleanpunainen.

Keskeiset tekniset tiedot

  • Parannettu optiikka
  • Sisäänrakennettu tähtisuodatin
  • Bulp-toiminto
  • Hienostunut etsin ja kelausnuppi
  • Kolmijalkakiinnitys
  • Saatavana kuudessa tyylikkäässä ulkoasussa
  • Salamalaite

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KODAK EKTAR H35N Camera Glazed Orange”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

KODAK EKTAR H35N Camera Glazed Orange

 

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous