Kenko Realpro ND64 harmaasuodin

31,90 89,90 

  • Posti pikkupaketti 
Kenko Realpro ND64 harmaasuodin on loistava vaihtoehto, kun haluat hinta/laatusuhteessa hyvän harmaasuotimen. Tämän suotimen avulla saat käytettyä aurinkoisella ilmalla suurempaa aukkoa tai pidempiä valoitusaikoja. Tyypillisiä kuvauskohteita silloin muotokuvat ja virtaava vesi. Kenko Realpro on hyvä valinta silloin, kun haluat laadukkaan harmaasuotimen. Kenko Realpro ND64 harmaasuodin vähentää objektiivistä tulleen valonmäärää 10-aukolla. Valitse omaan objektiiviisi sopiva koko.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Kenko Realpro ND64 harmaasuodin on loistava vaihtoehto, kun haluat hinta/laatusuhteessa hyvän harmaasuotimen. Tämän suotimen avulla saat käytettyä aurinkoisella ilmalla suurempaa aukkoa tai pidempiä valoitusaikoja. Tyypillisiä kuvauskohteita silloin muotokuvat ja virtaava vesi. Kenko Realpro on hyvä valinta silloin, kun haluat laadukkaan harmaasuotimen. Kenko Realpro ND64 harmaasuodin vähentää objektiivistä tulleen valonmäärää 10-aukolla.

REALPRO ND on neutraalin värinen harmaasuodin, joka vähentää objektiivin läpi tulevaa valoa. Tällöin kuvatessa voidaan käyttää suurempaa aukkoa, joka soveltuu erityisesti potrettikuviin, kun halutaan lyhyt syväterävyysalue. Kohde on näin terävä ja tarkka, taustan jäädessä pehmeämmäksi. Harmaasuotimia käytetään myös usein esimerkiksi kuvattessa vesiputouksia, kun halutaan korostaa liikettä.

Tämä suodin vähentää valovoimaa kuudella aukolla.

ND4     2 aukkoa
ND8     3 aukkoa
ND16   4 aukkoa
ND32   5 aukkoa
ND64   6 aukkoa
ND1000 10 aukkoa

Lisätiedot

Paino 0,050 kg (kilogramma)
Mitat 7,5 × 9 × 1,5 cm (senttimetri)
Suodinkierre

, , , , , ,

Paketin sisältö

Kenko Realpro ND64 harmaasuodin

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Bajoneettikiinnitys
Bajoneettikiinnitys
Suodinkierre
Suodinkierre
Suodintyyppi
Suodintyyppi
Kameramerkki
Kameramerkki
Kierteen koko
Kierteen koko
Suodinadapterin koko
Suodinadapterin koko
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous