MYYTY Käytetty Canon EOS R7

Tuotetunnus (SKU): 01343 Kategoria

1 090,00 

Tilapäisesti loppu

Tilaa ilmoitus kun saatavilla

  • Posti pikkupaketti 
Käytetty Canon EOS R7 runko

Nopeat ja turvalliset toimitukset

MYYTY

Käytetty Canon EOS R7 runko on huippuominaisuuksilla varustettu järjestelmäkamera, joka tuo merkittäviä etuja valokuvauksen ystäville ja sisällöntuottajille.

Runko on käytetty, mutta erinomaisessa kunnossa. Lähes uutta vastaava.

EOS R7 järjestelmäkamera on pienempi kuin EOS R6, mutta tarjoaa ennennäkemätöntä nopeutta ja suorituskykyä hintaluokassaan. EOS R7 sopii villieläin- ja urheiluvalokuvaajille, jotka tarvitsevat APS-C:n tuomaa lisäulottuvuutta sekä erinomaisen nopeuden ja automaattitarkennuksen. Sisällöntuottajille kamera tallentaa 4K videota jopa tunnin ajan mahdollistaen pidempien haastattelujen ja tapahtumien tallentamisen.

32,5 megapikselin APS-C kroppikenno mahdollistaa täyskennoista pidemmän lisäulottuvuuden sekä terävän kuvanlaadun – ihanteellinen urheilu- ja luontokuvaajille, joiden on päästävä lähemmäksi toimintaa.</br

Kamerassa on kennon siirtoon perustuva sisäinen kuvanvakautus In-Body Image Stabilizer (IBIS). Kennovakautus yhteistominnassa Canonin objektiivien IS:n kanssa mahdollistaa jopa 8 valotusaskelta pidemmät suljinajat käsivaralta kuvattaessa.

EOS R7:ssä on älykäs automaattitarkennustekniikka, joka on tuttu Canonin tehokkaista täyden kennon malleista. Syväoppimisen ja Dual Pixel CMOS AF II:n ansiosta käyttäjät voivat seurata kohteita, kuten ajoneuvoja, eläimiä ja ihmisiä, tarkalla pään, kasvojen ja silmien tunnistuksella, koko kuva-alueella.

EOS R7 automaattitarkennus toimii hämärässä jopa -5 EV:hen asti ja helpottaa lentävien lintujen tai liikkeellä olevien kohteiden seuraamista olosuhteista riippumatta. Sarjakuvaus onnistuu mekaanisella sulkimella 15 kuvaa sekunnissa ja täysin hiljaisella elektronisella etsimellä jopa 30 kuvaa/s. Nopeasti liikkuvat kohteet voidaan pysäyttää jopa 1/16 000 suljinajalla elektronisella sulkimella kuvattaessa. Kompakti ja kestävä EOS R7 on sääsuojattu haastavissa olosuhteissa kuvaaville.

Vain 612 g painava EOS R7 tarjoaa valokuvaajille ja sisällönluojille tehokkaan päivityksen ja mahdollisuuden pienentää olemassa olevia kamera- ja objektiiviyhdistelmiä.

Tallenna videosi 4K:lla – EOS R7:lla voi kuvata videota 4K 60p- tai 4K 30p -maksimiresoluutiolla, joka erotetaan 7K:sta parhaan mahdollisen kuvanlaadun saavuttamiseksi. Tämä voidaan tallentaa joko sisäisesti tai HDMI:n kautta 4:2:2 10-bittisenä. EOS R7 sisältää ylimääräisen 4K 60p -kroppitilan, joka laajentaa ulottuvuutta entisestään – täydellinen villieläinten kuvaamiseen.

Kamera voi tallentaa yli 30 minuutin rajan, ja sillä voi kuvata 4K 60p -moodissa jopa tunnin, mikä mahdollistaa haastattelujen ja tapahtumien tallentamisen. Niille, jotka haluavat ottaa askeleen pidemmälle, EOS R7 on ensimmäinen APS-C EOS kamera, jossa on käytössä Canon Log 3 ja Cinema Gamut – mikä mahdollistaa joustavamman jälkituotannon.

2,36 megapikselin elektronisessa etsimessä on 1,15x suurennos ja OVF-katseluavustin kuvanäkymä jäljittelee perinteisen peilijärjestelmäkameran näkymää. EOS R7 -kamerassa on yhdistetty AF-monisäädin ja ohjauspyörä. Tämä avaa AF-pisteen ohjauksen nopealla ja kätevällä asetus- ja toistotoiminnolla yhdellä peukalonliikkeellä tai valitsinta kiertämällä.

Kahden UHS-II -korttipaikan ansiosta EOS R7 tukee myös välitöntä varmuuskopiointia, erillistä kuvien ja videoiden tallennusta tai eri formaattien tallennusta kullekin kortille.

EOS R7:ssä on parannetut WiFi- ja Bluetooth-yhteydet, jotka auttavat aloittelevia sisällönluojia ja kuvaajia jakamaan, tallentamaan ja lajittelemaan sisältöä sekä ohjata kameraa Camera Connect -sovelluksen kautta langattomasti. Striimaajille kamera tarjoavaa puhtaan HDMI-lähdön suoratoistoa varten sekä suoratoistoa YouTubeen image.canonin kautta. Kamerassa on myös uusi monitoimitarvikekenkä, joka tarjoaa tehokkaan ja nopean tiedonsiirron edistyneille uusille lisävarusteille.

EOS R7 -järjestelmäkameraan käy kaikki RF-sarjan objektiivit, sekä lisävarusteena saatavalla EF-EOS R adapterilla EF- ja EF-S -sarjan objektiivit.

Lisätiedot

Paino 1,5 kg (kilogramma)
Mitat 35 × 25 × 20 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MYYTY Käytetty Canon EOS R7”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

Käytetty Canon EOS R7 runko

  • alkuperäinen pakkaus
  • akku ja laturi
  • kaulahihna
  • runkotulppa

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous