Käytetty Canon Eos M & Ef-m 18-55mm IS STM

Tuotetunnus (SKU): 02063 Kategoria

197,00 

Tilapäisesti loppu

Tilaa ilmoitus kun saatavilla

 • Posti pikkupaketti 
Käytetty Canon Eos M & Ef-m 18-55mm IS STM on erittäin kompakti, loistavalla kuvanlaadulla varustettu peilitön järjestelmäkamera.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Käytetty Canon Eos M & Ef-m 18-55mm IS STM

Canon EOS M on erittäin kompakti, loistavalla kuvanlaadulla varustettu peilitön järjestelmäkamera. Pienestä koosta huolimatta tämä kamera pitää sisällään paljon suuremmista kameroista kotoisin olevaa tekniikkaa. Suuri APS-C koon kenno sekä tehokas Digic 5 -prosessori mahdollistavat erinomaisen kuvanlaadun heikommassakin valossa sekä loistavat FullHD -videokuvaustoiminnot. Tämä kamera on todellinen tehopakkaus joka kulkee mukanasi minne tahansa menetkin. Erillinen adapteri mahdollistaa lähes kaikkien EF sekä EF-S -objektiivien käytön.

Canon EF-M 18-55 IS STM on erittäin kompakti yleiszoom-objektiivi Canon EOS M –kameroihin. Lähes äänettömällä STM –askelmoottorilla sekä neljän aukon kuvanvakaimella varustettu objektiivi tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun erittäin tyylikkäässä paketissa. Hyvin monipuolinen polttovälialue takaa että tällä objektiivilla kuvaat onnistuneesti sekä maisema- että muotokuvat.

Pieni koko. Erinomainen kuvanlaatu
Ota teräviä ja värikkäitä kuvia ja tulosta ne erittäin tarkkoina jopa A2-koossa. APS-C-kokoinen 18 megapikselin kuvakenno on samankokoinen kuin EOS-järjestelmäkameroissa käytyt kennot, ja se tarjoaa saman erinomaisen kuvanlaadun.

Oikeat asetukset joka kerta
EOS M -kameran älykäs näkymäautomatiikka analysoi kuvauskohteen värit, kirkkauden ja liikkeen ja tunnistaa, jos kuvassa on ihmisiä. Kamera valitsee näiden tietojen perusteella sopivat asetukset automaattisesti, joten saat aina parhaat mahdolliset kuvat.

Ilmaisun vapautta
Tämä EOS-kamera tarjoaa digitaalisen järjestelmäkameran laadun helposti mukana kulkevassa koossa. Muuta kuvakulmaa vaihtamalla EF-M-objektiivia ja ota kaikki hyöty EF- ja EF-S-sarjan objektiiveista erikseen hankittavalla EF-EOS M -kiinnityssovittimella.

Helppokäyttöisiä luovia ominaisuuksia
Luo kauniita ja ammattimaisia kuvia pehmennettyjen taustojen avulla. Helppokäyttöisillä säätimillä saat edistykselliset luovat tehosteet nopeasti käyttöön.

Helppokäyttöinen. Upeita kuvia
Nopeiden ja helppojen säätöjen ansiosta olet aina valmis ilmaisemaan itseäsi. 7,7 cm:n (3 tuuman) Clear View II -nestekidekosketusnäytöllä valikoiden käyttö on helppoa ja kuvia voidaan tarkentaa ja ottaa yhdellä kosketuksella.

Tunnelmallisia valokuvia vähäisessä valossa
EOS M toimii loistavasti myös heikossa valaistuksessa. Hybridiautomaattitarkennus takaa terävät valokuvat, ja arvioiva valonmittaus valitsee parhaan valotusajan ja aukon. Voit kuvata käsivaralta heikossa valaistuksessa ilman salamaa tai jalustaa jopa ISO 12 800 -herkkyydellä (laajennettavissa arvoon ISO 25 600).

Liikkuvaa kuvaa
Kuvaa täysteräväpiirtovideoita samalla kameralla, jota käytät stillkuvaukseen. Kuvanlaadusta tulee erinomainen myös heikossa valaistuksessa, ja voit kokeilla uusia luovia tehosteita, kuten kapeaa terävyysaluetta. Lisäksi voit piristää otoksiasi videokollaasitoiminnolla. Ota lyhyitä kahden, neljän tai kahdeksan sekunnin otoksia, editoi niitä, ja yhdistä ne yhdeksi videotiedostoksi.

Laite on käytetty, mutta erinomaisessa kunnossa. Käytönjäljet erittäin vähäiset, linssipinnat naarmuttomat.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 15 × 10 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Käytetty Canon Eos M & Ef-m 18-55mm IS STM”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

Paketissa tulee:

 • Canon Eos M runko
  • Runkotulppa
  • kaulahinta
  • laturi ja akku
  • langaton kaukolaukaisin
 • Canon Ef-M 18-55mm IS STM
  • Linssinsuojat

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous