MYYTY Käytetty Canon Eos 5D Mark III runko

Tuotetunnus (SKU): 02880 Kategoriat ,

695,00 

Tilapäisesti loppu

Tilaa ilmoitus kun saatavilla

  • Posti pikkupaketti 
Ammattitason Canon järjestelmäkamera. Shuttercount 45657.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Käytetty Canon Eos 5D Mark III on ammattitason järjestelmäkamera 22,3 megapikselin kinokoon kuvakennolla. Magnesiumseoksesta valmistettu runko on tehty kestämään käyttöä ja erilaisia sääolosuhteita.

Canon EOS 5D Mark III on päivitys menestyksekkäästä 5D Mark II -kamerasta, malliesimerkki siitä että parasta voi vielä parantaa.

Uusi kenno, tehokkaampi prosessori sekä 61 pisteen tarkennusjärjestelmä ovat vain osa parannuksista. Uudistettu, erittäin herkkä 61 pisteen tarkennusjärjestelmä joka pitää sisällään 41 ristikkäispistettä sekä nopea 6 kuvaa/s sarjakuvaus tarkoittavat että nopeampikin kohde tallentuu tällä kameralla.

Erittäin monipuoliset Full HD –videokuvaustoiminnot tekevät tästä myös loistavan kameran täysipäiväiselle videokuvaajalle. Kaikenlisäksi 5D Mark III -kamerassa on erittäin kattava pöly- sekä roiskesuojaus joka tarkoittaa että kuvaus onnistuu tilanteessa kuin tilanteessa.

 

Tuote on hyväkuntoinen mutta pieniä käytönjälkiä on näkyvillä. Kameralla otettu 45657 kuvaa, eli 30% valmistajan lupaamasta kestosta.

 

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 12 × 12 cm (senttimetri)

Paketin sisältö

  • Käytetty Canon Eos 5D Mark III runko
  • Runkotulppa
  • Alkuperäinen LP-E6 akku
  • Laturi

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous