MYYTY Käytetty Canon 70-300mm f4-5.6 IS USM

Tuotetunnus (SKU): 094449 Kategoria

190,00 

Tilapäisesti loppu

Tilaa ilmoitus kun saatavilla

 • Posti pikkupaketti 
Käytetty Canon 70-300mm f4-5.6 IS USM Laadukas USM-objektiivi kuvanvakaimella vie sinut lähemmäs luontoa, toimintaa ja urheilua.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Käytetty Canon 70-300mm f4-5.6 IS USM

Laadukas kuvanvakaimella varustettu telezoom-objektiivi.

Edistyneen kolmen askelen kuvanvakaintekniikan (IS) ansiosta EF 70–300 mm f/4–5,6 IS USM -objektiivi vähentää kameran tärähtelyä ja sopii täydellisesti telekuvaukseen heikossa valaistuksessa ja pitkillä valotusajoilla.

 • Tehokas suurennus

  Tehokas EF 70–300 mm f/4–5,6 IS USM -objektiivi tuottaa teräviä kuvia kuvattaessa käsivaralta ja sopii siten erityisesti luonto- ja urheilukuvaajille. APS-C-kokoisella kennolla varustetun EOS-kameran kanssa käytettäessä objektiivin kuvakulma vastaa täyden kennokoon järjestelmäkameran 112–480 mm:n objektiivia.

 • Kuvanvakain

  Kolmen askelen kuvanvakaimen (IS) ansiosta EF 70–300 mm f/5–5,6 IS USM -objektiivi sopii täydellisesti käsivaralta kuvaamiseen. Valotusajan voi määrittää jopa kolme askelta pidemmäksi kuin normaalisti ilman kuvan epäterävöitymistä. Vakaasuuntaisesti panoroitaessa kuvanvakaimen voi määrittää korjaamaan vain pystysuuntaista tärinää. Kuvanvakain kytkeytyy pois päältä, kun kamera asetetaan jalustalle.

 • UD-linssielementti

  UD-linssielementti korjaa kromaattisia poikkeamia ja tarjoaa korkean tarkkuuden ja kontrastin koko zoomausalueella. Objektiivin valmistuksessa käytetään ainoastaan ympäristöystävällistä lyijytöntä lasia.

 • Super Spectra -pinnoite

  Super Spectra -pinnoitteet takaavat tarkan väritasapainon ja korkean kontrastin. Ne vähentävät myös haamukuvia ja heijastumia, joita ilmenee valon heijastuessa kameran kennosta.

 • Taustan pehmennys

  Pyöreä, sähkömagneettisesti ohjattu himmenninaukko pehmentää ja tasoittaa terävyysalueen ulkopuoliset alueet, jolloin tarkennetut kohteet nousevat esille sumennettua taustaa vasten.

 • Ultraäänitarkennus

  Ultraäänimoottori ohjaa automaattitarkennusta erittäin nopeasti ja lähes äänettömästi. Erinomaisen pitovoiman ansiosta oikea tarkennus saavutetaan tarkasti.

Käytetty ja ulkoisesti erinomaisessa kunnossa. Objektiivin sisällä on rihmastoa joka voi vaikuttaa hieman kuvanlaatuun matalampana kontrastina. Tämä on kuitenkin huomioitu hinnassa.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 25 × 12 × 12 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MYYTY Käytetty Canon 70-300mm f4-5.6 IS USM”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

Käytetty Canon 70-300mm f4-5.6 IS USM

 • Alkuperäinen laatikko
 • linssinsuojat

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous