JJC MFN-K1 filmin digitointisovitin sarja puhelimelle

109,90 

Toimitus heti!

  • Posti pikkupaketti 
JJC MFN-K1 filmin digitointisovitin sarja puhelimelle on suunniteltu erityisesti matkapuhelimen käyttäjille 35 mm:n tai 120 mm:n filmin uudelleenkuvaamiseen ja filmin alkuperäiskuvien muuntamiseen digitaalisiksi tiedostoiksi.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

JJC MFN-K1 filmin digitointisovitin sarja puhelimelle on suunniteltu erityisesti matkapuhelimen käyttäjille 35 mm:n tai 120 mm:n filmin uudelleenkuvaamiseen ja filmin alkuperäiskuvien muuntamiseen digitaalisiksi tiedostoiksi.

Kattavaan sarjaan kuuluu kuusi komponenttia, säädettävä puhelimen pidike, siirrettävä taustavalaistu paneeli, metallijalusta, irrotettava langaton kaukosäädin, 35 mm:n filmin pidike ja 120 filmin pidike.
Puhelinpidikkeessä on jousikuormitteinen venytysrakenne, joka tarjoaa vahvemman lukitusvoiman. Se on kätevä ja helposti säädettävissä nopeaa kiinnitystä ja vapauttamista varten. Se sopii useimpiin älypuhelimiin, joiden leveys on 2,2-3,5″/ 55-90mm.
Lisäksi kiinnittimen pidike tukee pystysuoraa liikettä säätötangossa, jotta se vastaa älypuhelinten erilaisia makrotarkkuusetäisyyksiä.
Säätötanko on valmistettu ensiluokkaisesta metallista, joka takaa vuosien luotettavan käytön ilman muodonmuutoksia.

Taustavalaistu paneeli on varustettu magneeteilla, joiden avulla se on helppo kiinnittää liukukiskoon. Se toimii sekä 35 mm:n että 120 filmin pidikkeillä (paketti sisältää). Aseta kuvattava filmi oikein filmipidikkeeseen ja työnnä pidike sitten tasaisesti paneeliin. Voit siirtää filmipidikettä puhelimen objektiivien asentoa vastaavaksi. Voit myös siirtää paneelia vaakasuoraan liukukiskon päällä ja liu’uttaa kiskoa pitkin pohjan uria tasaisesti lisäsäätöä varten. Lisäksi voit sähköistää paneelin mukana toimitetulla 1,5 metrin Type-C-kaapelilla ja säätää sen kirkkautta painamalla Brightness +/ – -painikkeita. Se tukee yhtätoista säädettävää kirkkaustasoa.
Sarjan jalusta on valmistettu raskaasta metallista, joka on tukeva ja kestävä ja estää sen kaatumisen käytön aikana. Sen alla olevat liukastumista estävät silikonityynyt lisäävät vakautta ja suojaavat pöytälevyä naarmuilta. Ja jalustan mukana tulee litteäpäinen työkalu, jolla se voidaan kiinnittää ja irrottaa kätevästi. Lisäksi jalustassa on 1/4″-20-ruuvi JJC Selfie Stickin (myydään erikseen) kiinnittämistä varten kameravalokuvausta varten.
Irrotettavalla langattomalla kaukosäätimellä voit ottaa kuvia vaivattomasti koskematta älypuhelimeen. Se on laajalti yhteensopiva useimpien iOS- ja Android-järjestelmien älypuhelinten kanssa. Sitä sovelletaan ilman sovellusten lataamista. Ja se voidaan helposti yhdistää älypuhelimeen. Kaukosäätimen virtalähteenä toimii CR2025-paristo, jonka virrankulutus on alhainen, mikä tuo sinulle pidemmän käyttöiän. Sen avulla voit myös ottaa selfie-valokuvia, pitkän matkan valokuvia tai ryhmäkuvia jopa 32,8 metrin etäisyydeltä.

Mukana toimitetut 35 mm:n ja 120 filmin pidikkeet on valmistettu korkealaatuisesta ja ympäristöystävällisestä ABS-muovista, joka on tukevaa ja tarjoaa vuosien luotettavan käytön. Jokaisessa pidikkeessä on läpinäkyvästä maskista valmistettu arkki, ja se voi tasoittaa filmiä huomattavasti ja parantaa kuvan selkeyttä. Filmipidikkeen aukko käytettää magneettirakennetta, joka mahdollistaa helpon avaamisen ja sulkemisen. Lisäksi pidikkeet tukevat skannausta tavallisella tasoskannerilla, jossa on taustavalo/läpinäkyvyysyksikkö. Filmipidikkeen pohjassa on ensiluokkaiset silikonityynyt, jotka ovat liukastumista estäviä ja suojaavat skannauslevyä naarmuilta.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 20 × 5 cm (senttimetri)
Tuotemerkit

JJC

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “JJC MFN-K1 filmin digitointisovitin sarja puhelimelle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

Paketti sisältää

  • Mobiilifilmin digitointisovitin x1
  • Irrotettava langaton kaukosäädin x1
  • CR2025 paristo x1
  • 35mm filmin pidike x1
  • 120 filmin pidike x1
  • 1.5M Type-C kaapeli x1
  • Käyttöohje x1

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Jalustapää
Jalustapää
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset
Filmi
Filmi

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous