Ilford XP2 Super 400 – 120 mustavalkofilmi

Tuotetunnus (SKU): 4421839649 Kategoriat , ,

11,40 

Toimitus 4-7 päivää

  • Posti pikkupaketti 
Ilford XP2 Super 400 – 120 -puola on mustavalkoinen filmi joka kehitetään värikemikaalissa C41 prosessissa. Väriemulsiotekniikkaan perustuva, terävä ja lähes rakeeton filmi yleiskäyttöön. Kehitysprosessi: C41 (värinegatiivikehitys). Valotusvaransa ansiosta voidaan valottaa ISO 200-800

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Ilford XP2 Super 400 – Mustavalkofilmi

Etsitkö monipuolista mustavalkofilmiä, joka tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja helpon käsittelyn? Tutustu Ilford XP2 Super 400 -filmeihin. Tämä korkealaatuinen 35 mm:n mustavalkofilmi on suunniteltu tarjoamaan laadukkaita kuvia monenlaisiin kuvaustilanteisiin.

Ilford XP2 Super 400 on mustavalkoinen filmi joka kehitetään värikemikaalissa C41 prosessissa.

Ominaisuudet

  • Monipuolisuus: Ilford XP2 Super 400 on ainutlaatuinen mustavalkofilmi, joka käsitellään C41-prosessissa, mikä tekee siitä yhteensopivan värifilmien kanssa. Tämä tekee siitä erittäin monipuolisen ja helppokäyttöisen vaihtoehdon.
  • Herkkyys ja terävyys: Filmi tarjoaa kohtalaisen herkkyyden ja erinomaisen terävyyden eri valaistusolosuhteissa. Sen kyky toistaa yksityiskohtia tekee siitä ihanteellisen monenlaiseen kuvaustyyliin.
  • Rakeisuus: Ilford XP2 Super 400 on tunnettu hienosta rakeisuudestaan, mikä antaa kuville klassisen ja pehmeän ilmeen. Tämä tekee siitä suositun valinnan niille, jotka arvostavat perinteistä mustavalkokuvan estetiikkaa.

Käyttökohteet

  • Katukuvaus: Mustavalkofilmit ovat suosittuja katukuvauksessa, ja Ilford XP2 Super 400 ei ole poikkeus. Sen kyky toistaa kontrasteja ja sävyjä tekee siitä ihanteellisen valinnan kaupunkimiljöössä kuvaamiseen.
  • Muotokuvaus: Filmi soveltuu erinomaisesti muotokuvaukseen sen kyvyn ansiosta toistaa ihon sävyjä ja hienoja yksityiskohtia. Rakeisuus antaa muotokuville pehmeän ja luonnollisen ilmeen.
  • Raporttikuvaukset: Sen monipuolisuuden ansiosta XP2 Super 400 sopii myös hyvin raporttikuvaukseen ja tilanteisiin, joissa tarvitaan nopeaa kuvien käsittelyä.

Ilford XP2 Super 400 on monipuolinen mustavalkofilmi, joka tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja helpon käsittelyn. Olitpa sitten harrastelija- tai ammattikuvaaja, tämä filmi sopii monenlaiseen kuvaustyyliin ja erilaisiin kuvaustilanteisiin.

Tutustu Ilford XP2 Super 400 -filmeihin ja koe mustavalkokuvauksen monipuolisuus!

 

Lisätiedot

Paino 0,099 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 3 × 2 cm (senttimetri)
Filmi

Rullafilmi 120

Tuotemerkit

Ilford

Paketin sisältö

1kpl – Ilford XP2 Super 400 – 120

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset
Filmi
Filmi

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous