Hama dian katselulaite 3x suurennoksella

Tuotetunnus (SKU): 1655 Kategoriat , ,
Hama logo

29,00 

Toimitus heti!

  • Posti pikkupaketti 

Nopeat ja turvalliset toimitukset

HAMA Slide Viewer 3x –

HAMA Slide Viewer 3x on erinomainen valinta dian katseluun. Tämä kevyt ja kompakti laite mahdollistaa nopean ja helpon dian katselun ilman vaivaa. Sen 3x suurennos ja LED-valaistus takaavat selkeän kuvan, ja laitetta voidaan käyttää helposti pöydällä tai tasaisella pinnalla. Laite toimii kahdella AA-paristolla, mikä tekee siitä käytännöllisen ja helposti varastoitavan. HAMA Slide Viewer 3x on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat katsella vanhoja dioja nopeasti ja helposti ilman suurta vaivaa. Lisäksi laite on suunniteltu 5 x 5 cm:n dioille, mikä tekee siitä monipuolisen vaihtoehdon dian katseluun.

Tämä diakatselulaite soveltuu erinomaisesti niille, jotka haluavat nopeasti tarkastella vanhoja diojaan nähdäkseen, mitkä niistä kannattaa säilyttää. Sen edullinen hinta tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon ilman monimutkaisia toimintoja. Huolimatta muutamista kriittisistä arvioista, jotka mainitsevat optisten vääristymien, HAMA Slide Viewer 3x tarjoaa silti hyvän vastineen rahalle.

Tämä laite on erityisen kätevä säilyttää kaapissa tai työpöydän laatikossa, jolloin dian katseluun ei tarvitse aina kaivaa esille kalliimpaa ja monimutkaista projektorilaitetta. HAMA Slide Viewer 3x on täydellinen valinta niille, jotka haluavat helpon ja käytännöllisen ratkaisun dian katseluun ilman suurta vaivaa.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 8 × 8 cm (senttimetri)
Tuotemerkit

Hama

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hama dian katselulaite 3x suurennoksella”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

Hama dian katselulaite 3x suurennoksella

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset
Filmi
Filmi

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous