Godox XPro-N II salamalähetin, Nikon

Godox salama

109,00 

Toimitus heti!

  • Posti pikkupaketti 
Godox XPro-N salamalähetin Nikon kameroille langattomaan salamaohjaukseen. Tässä lähettimet yhdistyvät niin TTL-tuki että mahdollisuus käyttää lyhyitä 1/8000s suljinaikoja.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Godox XPro-N II salamalähetin Nikon kameroille langattomaan salamaohjaukseen, kun käytät Godox salamavaloja. Xpro-c  II-malli on uutuutena bluetooth-yhteys, joka mahdollistaa lähettimen hallinnan myös älylaitteilla yhdessä mobiilisovellusten kanssa. Radiolähetin mahdollistaa Godox salaman käytön etänä jopa 100 metrin etäisyydeltä. Iso LCD-näyttö helpottaa säätöjen tekemistä ja käytettävien kanavien valintaa.

Kun kuvaat samaa kohdetta muiden kanssa ja jaat kiinteät valot, kokeile monikuvaustilaa. Monikuvaustoiminnossa Xpro II lähettää asettamasi lähettimen teho arvon valoille, ja salama toimii säädön  mukaan.

Xpro II highspeed- ja TTL-omiainaisuus

Xpro II malliisa on sekä TTL- että HSS-ominaisuus, jonka ansiosta voit käyttää salamaasi jopa 1/8000s suljinnopeudella. Xpro II auttaa siinä, että koko kuvasi valottuu tasaisesti ja saat parhaan mahdollisen kuvaustuloksen. Lisää, reaaliaikainen näyttö etäsalama-asetuksista erittäin suurella valaistulla LCD-näytöllä josta on helppo nähdä tehdyt asetukset.

Laukaise salamasi etänä jopa 100m päästä

Säädettävän kanavan ja ryhmän avulla voit kauko-ohjata ja laukaista salaman milloin tahansa. Salama voidaan laukaista, jos sekä salama että salamalaukaisin on asetettu samalle kanavalle ja ID:lle. Erillisillä kanavilla ja tunnuksilla voidaan tehokkaasti välttää signaalihäiriöt. Jos kohtauksessa käytetään useita salamoita ja etsit vähiten häiritsevää kanavaa ja ID:tä, soveltuva kanava löytyi nopeasti skannaustoiminnolla, mikä parantaa työskentelytehokkuutta.

Godox yhteistyössä Sekonicin kanssa

Ei enää kamppailua laitteiden kanssa Godox on solminut tiiviin kumppanuuden Sekonicin kanssa. Kun otat kuvan, kun olet tehnyt mittauksen Sekonic-valotusmittarin L-858 kautta, jossa on sisäänrakennettu Godoxin 2.4G-moduuli, voit asettaa salama-arvon suoraan valotusmittariin L-858. Godoxin ja Sekonicin vahvan yhteyden ansiosta voit säätää salama-arvon suoraan valotusmittarin kautta. Tämän ominaisuuden ansiosta voit säästää enemmän aikaa valokuvaamalla täytettyjä kuvia sen sijaan, että joutuisit kamppailemaan laitteiden kanssa.

  • 2,4Ghz taajuus
  • TTL-automatiikka (Nikon)
  • High Speed Sync(HSS) jopa 1/8000 s asti
  • Bluetooth-yhteys – Etäohjaus älylaitteella + Godoxin mobiilisovelluksella
  • 16 ryhmää ja 32 kanavaa
  • Liittimet: USB-C (päivityksiin) ja 2,5mm (s

 

Lisätiedot

Paino 0,400 kg (kilogramma)
Mitat 5 × 15 × 15 cm (senttimetri)
Tuotemerkit

Godox

Kameramerkki

Salama

Akkusalama

Paketin sisältö

Godox XPro-N salamalähetin Nikon

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset
Salama
Salama
Valonmuokkain
Valonmuokkain

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous