Godox SN04 Snoot + grid AD400 Pro

Tuotetunnus (SKU): SN04 SNOOT Kategoriat , ,
Godox salama

23,00 

Toimitus 4-7 päivää

  • Posti pikkupaketti 

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Godox SN04 Snoot + grid AD400 Pro

SN04 Snoot + grid AD400/AD300 Pro salamalaitteelle.  Snoot sopii suoraan Godox AD400 Pro salamavaloon eli et tarvitse sovitteita.  Mukana toimitetaan myös hunajakenno jolloin valo on entistä rajatumpaa.

Godox SN04 Snoot on korkealaatuinen ja monipuolinen valokuvaustarvike, joka auttaa sinua luomaan ammattimaisia ja taiteellisia valokuvia. Tämä snoot-valaisin tarjoaa tarkan ja kohdennetun valon, joka korostaa kohteen yksityiskohtia ja luo dramaattisia varjoja. Godox SN04 Snoot on suunniteltu erityisesti ammattivalokuvaajien tarpeisiin. Sen helppokäyttöinen muotoilu mahdollistaa nopean asennuksen ja säädön, joten voit keskittyä luovuuteen eikä tekniikkaan. Sen kestävä rakenne ja laadukkaat materiaalit takaavat pitkän käyttöiän.

Tämä Godox SN04 Snoot sopii täydellisesti studiokäyttöön sekä ulkokuvauksiin. Voit käyttää sitä esimerkiksi potrettien, tuotekuvien tai muotikuvien ottamiseen. Voit myös käyttää sitä erilaisten tehosteiden luomiseen tai taustan valaisemiseen. Osta Godox SN04 Snoot nyt ja vie valokuvasi uudelle tasolle! Nauti sen ammattimaisista ominaisuuksista ja anna luovuutesi loistaa.

 

 

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 20 × 20 cm (senttimetri)
Tuotemerkit

Godox

Valonmuokkain

Snoot

Paketin sisältö

Godox snoot
Grid

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset
Salama
Salama
Valonmuokkain
Valonmuokkain

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous