GODOX RFT-25S heijastin R200 rengasvaloon

Tuotetunnus (SKU): D222731 Kategoriat , ,
Godox salama

99,00 

Toimitus 4-7 päivää

  • Posti pikkupaketti 

Nopeat ja turvalliset toimitukset

GODOX RFT-25S heijastin R200 rengasvaloon

Godox RFT-25S – Hopeapintainen heijastin salamavalolle. Godox RFT-25S on juuri se, mitä tarvitset saadaksesi täydellisen valaistuksen salamakuvauksessa. Tämä hopeapintainen heijastin optimoi ja maksimoi valon heijastuksen, jolloin voit hallita valon suuntaa paremmin kuin koskaan ennen.RFT-25S:n hopeinen sisäpinta takaa, että jokainen valonsäde heijastuu tehokkaasti kohteeseen. Olipa kyseessä muotokuvauksen luonnollinen kauneus tai tuotteiden ammattimaiset kuvat, tämä heijastin tuo esiin kohteen yksityiskohdat ja värejä tarkasti.

Tämän heijastimen avulla voit kokeilla erilaisia valokulmia ja suunnata valoa juuri haluamaasi kohtaan. Voit luoda dramaattisia varjoja tai pehmeää ja tasaisempaa valoa, saaden aikaan erilaisia tunnelmia kuviisi.Godox RFT-25S on suunniteltu täydellisesti yhteensopivaksi R200-salamapään kanssa. Se antaa sinulle täydellisen hallinnan valon suunnasta ja auttaa sinua luomaan ammattimaisia ja vaikuttavia kuvia. Kompakti ja kestävä rakenne tekee siitä helpon kuljettaa mukana kuvauskeikoille.

Hanki Godox RFT-25S ja anna luovuutesi loistaa valokuvaustaidoissasi. Käytä sitä eri kuvauskohteissa ja saat aina täydellisen valon jokaiseen tilanteeseen.

Ota valokuvauksesi uudelle tasolle Godox RFT-25S -heijastimella.

 

 

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 35 × 35 × 19 cm (senttimetri)
Tuotemerkit

Godox

Valonmuokkain

Beauty Dish

Paketin sisältö

GODOX RFT-25S heijastin

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset
Salama
Salama
Valonmuokkain
Valonmuokkain

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous