Godox LED 500C Bi-Color led-valaisin ladon ovilla

Godox Logo

195,00 

Toimitus 4-7 päivää

  • Posti pikkupaketti 

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Godox LED 500C Bi-Color led-valaisin

Godox LED 500C Bi-Color  ladon ovilla tarjoaa jatkuvan valaistuksen hyvällä teholla -2900 Luxin valoteholla metrin etäisyydellä kohteesta. LED 500C koostuu 500 energiatehokkaasta LED-valosta, joiden värilämpötila on 3300K-5600K. Voit käyttää tätä valaisinta mitä moninaisimpiin tarkoituksiin video tai Still-kuvaukseen.

Säädettävä värilämpötila 3300K-5600K ja tehon säätö 10-100%

Sinulla on mahdollisuus jakaa lamppu johonkin kuudestatoista eri kanavasta ja kuudesta ryhmästä, on mahdollista ryhmitellä useita tämäntyyppisiä lamppuja ja säätää voimakkuutta RC-A5  kaukosäätimellä joka on lisävaruste. Valon kovuus voidaan säätää 10 %:sta täyteen tehoon. LED 500C -valaisimen mukana toimitetaan vankka kiinnike.

Kannattimen avulla valaisin on helppo asettaa jalustalle ja kallistaa sen asentoa. Läppien avulla voit “ohjata” valoa tai suojata osan kohteesta valolta.

Godoxin LED-valoon voidaan syöttää virtaa  mukana toimitetulla virtajohdolla tai kahdella valinnaisella Sony NP-F970 -akulla jotka ovat lisävarusteita.

Lisävarusteena saatavan RC-A5-kaukosäätimen kantama on jopa kaksikymmentä metriä, ja sen virranlähteenä on käytettävä kahta AAA-paristoa (Nämä eivät sisälly toimitukseen).

  • Koko 39 x 30 x 6 senttimetriä
  • Painaa 1,44 kilogrammaa
  • Takuu 2 vuotta

Lisätiedot

Tuotemerkit

Godox

Salama

Led, Studiosalama

Paketin sisältö

Godox LED 500C Bi-Color valaisin
Verkkolaite
Diffuusori filtteri

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset
Salama
Salama
Valonmuokkain
Valonmuokkain

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous