Godox AD100 PRO Flip Travel Kit

Godox logo

489,00 

Toimitus 4-7 päivää

  • Posti pikkupaketti 

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Godox AD100 PRO Flip Travel Kit

Godox Witstro AD100 Pro Uusi lisä Godox AD -perheeseen, Pocket Flash AD100pro perii Godox AD -sarjan edut ja erinomaisen yhteensopivuuden Godoxin radiojärjestelmän kanssa. Se on erittäin kompakti ja kevyt, mikä helpottaa valokuvaajia kuvauspaikoilla kuvattaessa. Tästä salamasta hyötyy myös sen laaja valikoima valonmuodostusvaihtoehtoja, jotka antavat sinulle enemmän vaihtoehtoja valokuvia ottaessasi. AD100pro on purkinmuotoinen, joten se on erittäin kompakti ja kannettava. Akku painaa vain 524 g, joten voit heittää sen taskuun tai laukkuun.

Pyöreä ja magneettinen salamapää tarjoaa luonnollisen ympyränmuotoisen salamahajonnan, joka on yhteensopiva erilaisten lisävarusteiden ja valonmuodostajien kanssa, jolloin saavutetaan kaikki tarvitsemasi valaistustehosteet. Koska AD100pro on rakennettu samaan Godoxin 2.4G-langattomaan järjestelmään kuin muut AD-jäsenet, se voi toimia tärkeimpien kameramerkkien kanssa yhdistämällä sen X1-, X2- tai Xpro-laukaisimeen.

SMDV Speedbox Flip24G SMDV Speedbox Flip-24 softbox on erittäin nopeasti pystytettävä kahdeksankulmainen softbox. Flip-24:n halkaisija on 55 senttimetriä, ja siinä on käytännöllinen taittojärjestelmä, jonka avulla se voidaan taittaa ja taittaa kokoon nopeasti. Se toimitetaan kätevässä kantolaukussa. SMDV Speedbox Flip-24 softboxin avulla voit luoda kaunista, tasaista valoa studiossa tai kuvauspaikalla. Softbox on ihanteellinen muotokuvaajille, kauneus- ja muotikuvaajille. Mukana toimitetaan kaksi diffuusoria: sisä- ja etudiffuusori. Nämä kaksi diffuusoria ovat kiinteitä, eikä niitä voi ottaa pois. Kun olet käyttänyt softboxia, sinun ei tarvitse purkaa sitä kokonaan uudelleen. Taita se nopeasti hallittavaan kokoon kätevän SMDV-pikataittojärjestelmän avulla, ja parissakymmenessä sekunnissa softbox on taas käyttövalmis. SMDV Speedbox Flip-24 -softbox on valmistettu alumiinista ja nailonista. Materiaali on kulutusta kestävää.

SMDV C-adapteri A1:lle, A10:lle, V1:lle ja AD100pro:lle. SMDV C-adapteri on yleissovitin, jonka avulla Profoto- ja Godox-pyöreäkärkisiä salamalaitteita voidaan käyttää yhdessä. Kiinnitä se ensin magneetilla ja kiinnitä sitten uudelleen lukolla.

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7
yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Godox AD100 PRO Flip Travel Kit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

  • Godox Witstro AD100Pro
  • SMDV Speedbox-Flip24G
  • SMDV C Adapter voor A1, A10, V1, AD100pro

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset
Salama
Salama
Valonmuokkain
Valonmuokkain

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous