FUJIFILM X-T5 järjestelmäkamera hopea

Tuotetunnus (SKU): 16782272 Kategoriat , , Tag
Fujifilm logo

1 999,00 

Toimitus 4-7 päivää

 • Posti pikkupaketti 
FUJIFILM X-T5 on kolmas kamera viidennen sukupolven X-sarjassa ja on yhdessä äskettäin julkaistun X-H2:n kanssa X-sarjan historian korkeimmalla stillkuvaresoluutiolla varustettu kamera 40,2 megapikselillä. Hopea-musta runko.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

FUJIFILM X-T5 järjestelmäkamera hopea

FUJIFILM X-T5  taustalla vaikuttavat X-sarjan alkuperäiset ydinarvot: kompakti kamera alhaisella painolla ja parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla; kamera, joka klassisella ulkoasullaan ja käytettävyydellään tarjoaa puhuttelevan kuvauskokemuksen.

FUJIFILM X-T5 on kolmas kamera viidennen sukupolven X-sarjassa ja on yhdessä äskettäin julkaistun X-H2:n kanssa X-sarjan historian korkeimmalla stillkuvaresoluutiolla varustettu kamera 40,2 megapikselillä, mahdollisuus 160 megapikseliin Pixel Shift Multi-Shotilla. Kamera voi tallentaa 6K-videokuvaa, siinä on viisiakselinen kuvanvakautus, joka kompensoi jopa seitsemän askeleen verran, ja kohteentunnistustoiminto automaattitarkennuksessa, kehitelty syväoppivalla tekoälyteknologialla.

FUJIFILM X-T5 on täydellinen seuralainen, joka kattaa monet eri valokuvaustyylit, mm. katu-/dokumenttikuvauksesta, jossa kameran näppärä koko ja paino ovat eduksi, maisema- ja muotokuvaukseen, joka vaatii korkeimman mahdollisen kuvanlaadun.

otrmfaw6adsomzajg1mn


Korkearesoluutioinen kuvakenno 160 MP Pixel Shift Multi-Shotilla

Uusi taustavalaistu 40,2 MP kenno X-Trans™ CMOS 5 HR ja nopea X-Processor 5 antavat uudelle X-T5:lle korkeimman kuvanlaadun X-sarjan historiassa. Uudessa kennossa on parannettu kuvankäsittelyalgoritmi, joka tuottaa matalan kohinatason korkeasta pikselimäärästä huolimatta, ja uusi pikselirakenne vangitsee tehokkaasti suuremman määrän valoa, joka taas mahdollistaa ISO125 standardiherkkyytenä. Valotusaikaa voi myös säätää aiempia sukupolvia suuremmalla tarkkuudella, mikä on parantanut nopeinta elektronista suljinaikaa 2,5 askeleella (aiemmin 1/32 000, nyt 1/180 000). Tämä antaa käyttäjälle mahdollisuuden kuvata suurimmalla aukolla jopa kuvausolosuhteissa, joissa on äärimmäisen voimakas valo.

Toiminto Pixel Shift Multi-Shot, jossa kameran kuvanvakautusta (IBIS) käytetään kuvakennon siirtämiseen, ottaa yhteensä 20 kuvaa, jotka sitten voivat luoda kuvan noin 160 megapikselin tarkkuudella ohjelmalla ”Pixel Shift Combiner”. Pixel Shift Multi-Shot -toiminto vangitsee RGB-pikselitietoa punaisiin, vihreisiin ja sinisiin pikseleihin tarkasti yksitellen, mikä antaa korkeimman mahdollisen värintoiston jopa kaikkein pienimmissäkin yksityiskohdissa.


Automaattitarkennus kehitetty syväoppivalla tekoälyllä

Uudella korkearesoluutiokennolla on isompi määrä vaiheentunnistavia pikseleitä aikaisempiin malleihin verrattuna, mikä johtaa tarkempaan automaattitarkennukseen kohteissa, joissa on hieno tekstuuri, kuten maisema- ja potrettikuvauksessa. X-Processor 5:n työstönopeus on aiempaa sukupolvea tuplasti nopeampi ja uusi kohteentunnistustoiminto kameran automaattitarkennukseen, kehitetty syväoppivalla AI-teknologialla, löytää ja jäljittää kohteesi hyvin vakuuttavalla tavalla. Se tunnistaa ja jäljittää automaattisesti kasvojen ja silmien lisäksi lintuja ja muita eläimiä, autoja, polkupyöriä, lentokoneita ja junia. Parannellun AF-ennustealgoritmin käyttö vakauttaa tarkennusta jopa AF-C-tilassa. Lisäksi kasvojen- ja silmientunnistusta on parannettu huomattavasti tunnistamaan henkilöitä, joilla on silmälasit tai kasvomaski.

FUJIFILM X-T5 järjestelmäkamera tukee HEIF-kuvamuotoa, joka tuottaa 10-bittistä kuvanlaatua tiedostoihin, jotka ovat jopa 30 % pienempiä kuin tavalliset JPEG-tiedostot, ja yhdistettynä johonkin Fujifilmin rakastetuista filmisimulaatioista (19 kpl) saadaan lisämahdollisuuksia tuottaa korkealaatuisia kuvia suoraan kamerasta. Kameran automaattinen valkotasapaino on myös kehitetty syväoppivaa tekoälyä käyttäen, jolloin kameran kyky päättää valkotasapaino hankalissa tilanteissa, joissa erityyppisiä valoja, lisääntyy.

 

a53vypzqlj6urprntgb6


4:2:2 10 bitin video 6K/30P

Kameran korkearesoluutiokenno ja uusi prosessori mahdollistavat 4:2:2 10 bitin videotallennuksen sisäisesti 6K/30P, tuki usealle kodekille (H.264 ja H.265) ja komprimointitavat (ALL-intra ja Long GOP). X-T5:ssä on 4K HQ -tila, jossa hyvin korkea yksityiskohtaisuus saavutetaan 6K-ylisamplauksella. Värinluokitusprofiilin F-Log2 avulla on mahdollista saavuttaa jopa 13 kokonaisen askeleen dynaaminen alue. Kameran HDMI-ulostulo voi lähettää 12-bittistä ProRes Raw:ta ja Blackmagic Raw:ta ulkoiselle tallennusyksikölle jopa 6,2K/29.97P.

X-Processor 5:ssä on aiempaa matalampi virrankulutus, ja yhdessä kamerarungon lämpöäjohtavan rakenteen avulla pidentyy maksimaalinen tallennusaika noin 90 minuuttia 6K/30P. Kuten kameran stillkuvatilassa, voi myös videotilassa hyödyntää kameran automaattitarkennusjärjestelmää kohteentunnistuksella ja vakuuttavalla seuraavalla automaattitarkennuksella liikkuvissa kohteissa.

eqzuselk0v92wtnolcgk


Suuri, korkearesoluutioinen etsin ja parempi ergonomia

Kameran elektroninen etsin on resoluutioltaan 3,69 MP, ja siinä on korkea suurennusaste (0,8x) ja päivitysnopeus sekä parannettu näkyvyys ja pienempi vääristymä silmän liikkeiden aikana. X-T5:n viisiakselinen kuvanvakautus (IBIS) kompensoi jopa seitsemän astetta pidemmän suljinajan, ja luo täten paremmat edellytykset esimerkiksi videokuvaamiseen käsivaralla ja valokuvaamiseen heikossa valossa. Kameran suljinta on myös parannettu kestämään jopa 500 000 valotusta.

Kamerarungossa on vankka ja sääsuojattu rakenne, ja se perii edeltäviltä sukupolvilta käsiteltävyyttä isoissa ja intuitiivisissa säädöissä mm. suljinajalle, ISO:lle ja valotuksenkompensaatiolle, jotta voi nopeasti silmäillä säätöjään kameran ollessa pois päältä. FUJIFILM X-T5 on selkeä kytkin, jolla vaihdetaan stillkuvan ja videon välillä sekä erillisiä valikkoja riippuen siitä, missä tilassa kamera kulloinkin on. Nyt voi nopeasti vaihtaa videon ja stillkuvan välillä asetusten säilyessä ja nappi pikavalikolle (Q Menu) mukautuu myös valitun tallennustilan mukaan.

Kameran kahvaa on paranneltu ja useampi painike on kasvanut, jotta kameran käsittely olisi helpompaa esimerkiksi hanskat kädessä. Kosketusherkkä 3 tuuman LCD-näyttö 1,84 MP:n resoluutiolla on kallistettavissa kolmessa suunnassa; ylös ja alas kuvattaessa vaakatasossa ja ylöspäin, kun kamera käännetään pystyasentoon.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 12 × 10 × 10 cm (senttimetri)
Kameramerkki

Tuotemerkit

Fujifilm

Värit

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FUJIFILM X-T5 järjestelmäkamera hopea”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

 • X-T5  järjestelmäkamera
 • NP-W235 Li-Ion akku
 • AC-5VJ AC Virta-adapteri
 • USB-latauskaapeli
 • Kuuloke adapteri
 • X-Mount runkotulppa
 • Olkahihna
 • Suojakuori
 • Hot Shoe suoja
 • Sync Terminal suoja

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous