Fuji Instax Mini filmi

Tuotetunnus (SKU): 118113-1 Kategoriat , ,
Fujifilm logo

11,90 

Toimitus 4-7 päivää

  • Posti pikkupaketti 
Fujifilm instax Mini kameroiden filmi. Yhdellä paketilla saat 10 otosta. Jos kuvaat enemmän niin tuplapaketti on edullsempi vaihtoehto.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Fuji Instax Mini filmi

Fujifilm instax Mini kameroiden filmi. Yhdellä Instax Mini pikafilmi paketilla saa 10 otosta.

Fuji Instax Mini -film on suunniteltu erityisesti Instax Mini -kameroille ja tarjoaa upean mahdollisuuden saada kuvat heti kuvan oton jälkeen. Instax Mini -filmillä saat elävän ja kirkkaan kuvanlaadun, joka tallentaa tunteet ja muistot ikuisesti. Voit napata kuvia aina kun haluat ja jakaa ne välittömästi ystäviesi kanssa. Instax Mini -film on helppo asettaa kameraan, ja sen kehittyminen tapahtuu muutamassa minuutissa. Voit heti nähdä kuvasi ja jakaa ne ystävillesi. Olipa kyseessä syntymäpäiväjuhlat, häät tai seikkailu ulkomailla, Instax Mini -film tallentaa kaikki ainutlaatuiset hetket elämästäsi.

Voit myös käyttää Instax Mini -filmia luovasti ja tehdä omia projekteja tai sisustaa kotiasi persoonallisilla valokuvilla. Hanki Fuji Instax Mini -film ja anna valokuvillesi uusi elämä. Tuo hetket eloon heti ja jaa ne rakkaittesi kanssa. Tartu hetkeen, tartu Instax Mini -filmiiin!

Sopii Fujifilm instax mini kameroihin. Huomoithan, että pikafilmikameroiden pikafilmejä ei saa säilyttää eikä käyttää pakkasessa.

Lisätiedot

Paino 0,099 kg (kilogramma)
Mitat 8 × 5 × 4 cm (senttimetri)
Tuotemerkit

Fujifilm

Filmi

Fujifilm Instax

Paketin sisältö

Fuji Instax Mini filmi 10 kuvaa

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset
Filmi
Filmi

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous