Easycover näytönsuojalasi Sony

Tuotetunnus (SKU): N/A Kategoriat , Tag
easycover logo

17,90 

  • Posti pikkupaketti 
Easycover näytönsuojalasi Sony kameroille. Valikoimasta löytyy suojat mm. A7 IV, A7r V, A7 III, A7R III, A9, A9 II ja A7S III kameroille.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Easycover näytönsuojalasi Sony kameroille. Valikoimasta löytyy suojat mm. A7 IV, A7r V, A7 III, A7R III, A9, A9 II ja A7S III kameroille.

Easycover näytönsuojalasi Sony järjestelmäkameroihin joka toimii myös kosketusnäytöllä varustetuissa malleissa. Mukana tulee mikrokuituliina näytön puhdistusta varten.

Valitse alasvetovalikosta oman kameran malli.

EasyCover näytönsuojalasi kannattaa ostaa Sony kameraasi useista syistä. Ensinnäkin, se tarjoaa erinomaisen suojan kamerasi takanäytölle. Näytönsuojalasi on valmistettu kestävästä materiaalista, joka kestää naarmuja, iskuja ja muita vaurioita. Tämä auttaa pitämään näytön kirkkaana ja virheettömänä pitkään.

Toiseksi, EasyCover näytönsuojalasi on helppo asentaa. Se tulee valmiiksi leikattuna, joten sinun tarvitsee vain puhdistaa näyttö huolellisesti ja asettaa lasi paikalleen. Asennus ei vaadi erityisiä taitoja tai työkaluja, joten kuka tahansa voi tehdä sen helposti.

Kolmanneksi, EasyCover näytönsuojalasi on erittäin ohut ja läpinäkyvä. Se ei vaikuta näytön herkkyyteen tai kosketustuntumaan millään tavalla. Voit siis edelleen nauttia täydellisestä käyttökokemuksesta laitteellasi ilman rajoituksia.

Lisäksi, EasyCover näytönsuojalasi on erittäin helppo pitää puhtaana. Se hylkii sormenjälkiä, rasvaa ja muita likaa, joten voit pitää näytön aina puhtaana ja kirkkaana. Tarvittaessa voit puhdistaa lasin helposti pehmeällä liinalla tai lasinpuhdistusaineella.

Viimeisenä, EasyCover näytönsuojalasi on erittäin edullinen vaihtoehto verrattuna laitteen korjauskustannuksiin. Jos näyttö vaurioituu, sen korjaaminen voi olla kallista. Näytönsuojalasi suojaa näyttöä vaurioilta ja voi säästää sinut suurilta korjauskuluilta.

Kaiken kaikkiaan EasyCover näytönsuojalasi on erinomainen investointi laitteesi näytön suojaamiseen. Se tarjoaa tehokkaan suojan, helpon asennuksen, hyvän kosketustuntuman, helpon puhdistettavuuden ja säästää sinut korjauskustannuksilta. Suojaa kamerasi näyttö ja pidä se virheettömänä EasyCover näytönsuojalasin avulla.

  • Mallikohtainen suoja
  • Karkaistua lasia
  • Toimii kosketusnäytöllä varustetuissa kameroissa

Lisätiedot

Paino 0,06 kg (kilogramma)
Mitat 18 × 10 × 0,5 cm (senttimetri)
Näytönsuoja Sony

, , , ,

Paketin sisältö

Easycover näytönsuojalasi Sony

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous