Easycover näytönsuojalasi Canon kameroihin

Tuotetunnus (SKU): GSPS Kategoriat , Tag

9,00 17,90 

  • Posti pikkupaketti 
Easycover näytönsuojalasi Canon kameroihin on suunniteltu suojaamaan kamerasi näyttöä naarmuilta ja kolhuilta.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Easycover näytönsuojalasi Canon kameroihin on suunniteltu suojaamaan kamerasi näyttöä naarmuilta ja kolhuilta.

Pakkauksessa on lasinen näytönsuoja ja se on suunniteltu juuri sinun Canon kameraasi sopivaksi. Valikoimasta löytyy suojalasi mm. seuraaville kameramalleille: Canon Eos R3, R5, R6/Mark II, R7, R, RP, 5D Mark IV, 5D Mark III, 5D Mark II, 6D, 7D Mark II, 7D, 90D, 80D, 70D, 60D, 750D, 700D, 650D ja 600D.

EasyCover näytönsuojalasi kannattaa ostaa canon kameraasi useista syistä. Ensinnäkin, se tarjoaa erinomaisen suojan kamerasi takanäytölle. Näytönsuojalasi on valmistettu kestävästä materiaalista, joka kestää naarmuja, iskuja ja muita vaurioita. Tämä auttaa pitämään näytön kirkkaana ja virheettömänä pitkään.

Toiseksi, EasyCover näytönsuojalasi on helppo asentaa Canon kameraan. Se tulee valmiiksi leikattuna, joten sinun tarvitsee vain puhdistaa näyttö huolellisesti ja asettaa lasi paikalleen. Asennus ei vaadi erityisiä taitoja tai työkaluja, joten kuka tahansa voi tehdä sen helposti.

Kolmanneksi, EasyCover näytönsuojalasi on erittäin ohut ja läpinäkyvä. Se ei vaikuta näytön herkkyyteen tai kosketustuntumaan millään tavalla. Voit siis edelleen nauttia täydellisestä käyttökokemuksesta laitteellasi ilman rajoituksia.

Lisäksi, EasyCover näytönsuojalasi on erittäin helppo pitää puhtaana. Se hylkii sormenjälkiä, rasvaa ja muita likaa, joten voit pitää näytön aina puhtaana ja kirkkaana. Tarvittaessa voit puhdistaa lasin helposti pehmeällä liinalla tai lasinpuhdistusaineella.

Viimeisenä, EasyCover näytönsuojalasi on erittäin edullinen vaihtoehto verrattuna laitteen korjauskustannuksiin. Jos näyttö vaurioituu, sen korjaaminen voi olla kallista. Näytönsuojalasi suojaa näyttöä vaurioilta ja voi säästää sinut suurilta korjauskuluilta.

Kaiken kaikkiaan EasyCover näytönsuojalasi on erinomainen investointi kameran näytön suojaamiseen. Se tarjoaa tehokkaan suojan, helpon asennuksen, hyvän kosketustuntuman, helpon puhdistettavuuden ja säästää sinut korjauskustannuksilta. Suojaa kamerasi näyttö ja pidä se virheettömänä EasyCover näytönsuojalasin avulla.

Kameran näytönsuoja toimii myös järjestelmäkameroissa joissa on kosketusnäyttö.

Valitse vain omalle kamerallesi sopiva!

 

Lisätiedot

Paino 0,02 kg (kilogramma)
Mitat 16,5 × 10,5 × 0,5 cm (senttimetri)
Näytönsuojat Canon

, , , , , , , , , ,

Paketin sisältö

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous