DESVIEW Teleprompter T2 älypuhelimelle

119,00 

Toimitus 4-7 päivää

  • Posti pikkupaketti 

Nopeat ja turvalliset toimitukset

DESVIEW Teleprompter T2 älypuhelimelle

Skriptit “vieritys” kamerassa Desview T2 teleprompterin, jossa on vakiomallinen tekstinjakajan avulla voit lukea selkeästi vierivää tekstiä samalla kun katsot suoraan kameraan, täydellinen vlogiin, suoriin lähetyksiin, verkkoluokkaan, videotallenteisiin, haastatteluihin, videostudioon, uutisiin ja esityksiin.

Teräväpiirtonäyttö T2 käyttää erikoispinnoitusprosessia ja lasi jonka valonläpäisevyys on jopa 97 %, ei vaikutuksia kuvanlaatuun Trapetsimäinen muotoilu suuremmalle näkemykselle, vapaa liikkumaan ja lukemaan. T2 teleprompteri tukee universaalisti joustavaa tablettia (alle 8 tuuman)/älypuhelimen kehotusta + DSLR-kuvausta. Lisäksi se on yhteensopiva älypuhelimen kuvauksen kanssa (linssi on säädettävä). Se tukee laitteen pystysuoraa/vaakasuoraa sijoittelua ja vasemmalle/oikealle kuvaamista.

Ilmainen kaukosäädin Lataa ilmainen APP Appstoresta tai Playstoresta älypuhelimeen/tablettiin näyttääksesi käsikirjoituksen kaukosäätimellä, voit vapaasti kääntää sivua, pysäyttää, nopeuttaa tai vähentää tai muuttaa tekstiä ja taustaväriä.

Humanisoitu muotoilu Se tukee kuvaamista laajakulmaobjektiivilla yli 40 mm, joka tarjoaa suuremman näkymän ilman vinjetointia. (Tablettikehotusta varten polttovälin on ehkä oltava yli 50 mm). Etu- ja takakansi antavat lasille kaksinkertaisen suojan, pölytiiviyden, naarmuuntumisen ja törmäykseneston. Teleprompteri painaa vain 340g, kevyt ja kannettava.

Mukana adapterirenkaat Pakkaus sisältää 9 ammattimaista objektiivisovitinrengasta, joissa on 49, 52, 55, 58, 62, 67, 72, 77, 82mm, jotka sopivat DSLR-laitteeseesi ja vähentävät valovuoto, helppo ja nopea asentaa. Valitse sopiva rengas teleprompterin ja kameran linssin liittämiseen ja saavuta haluamasi vaikutukset!

  • Kauko-ohjain
  • Adapterit 49, 52, 55, 58, 62, 67, 72, 77, 82mm

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 16 × 13 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “DESVIEW Teleprompter T2 älypuhelimelle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

DESVIEW Teleprompter T2 älypuhelimelle

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous