Delkin Muistikortinlukija CFexpress Type A & SD (Type C to C & Typc C to A johdoilla)

Tuotetunnus (SKU): 118951 Kategoria

105,00 

Toimitus heti!

  • Posti pikkupaketti 

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Delkin Muistikortinlukija CFexpress Type A & SD

Yleiskatsaus Delkin Devicesin USB 3.2 CFexpress Type A & SD UHS-II -muistikortinlukija yhdistää kompaktin koon ja kyvyn siirtää tietoja huikean nopealla nopeudella. Lukija sopii täydellisesti paljon liikkuville käyttäjille, ja se on suunniteltu erityisesti niille, jotka haluavat matkustaa kevyesti ja pystyvät samalla käsittelemään valokuva- ja videoteollisuudessa käytettävien CFexpress️ Type A & SDXC UHS-II -muistikorttien suuria suorituskykyvaatimuksia.

  • Tukee (1) CFexpress Type A ja (1) SDXC UHS-II -muistikorttia.
  • Mukana kaksi kaapelia – USB-C:stä A:han ja USB-C:stä C:hen.
  • USB 3.2 Type-C-liitäntä (10 Gt/s)
  • Sisäänrakennettu korttivarasto, jossa on kumipäällysteinen päätykansi
  • Windows & Mac-yhteensopiva
  • Plug & Play

Seuraavan sukupolven nopeutta USB 3.2 -liitännällä varustettu lukulaite tarjoaa nopeudet, jotka sopivat ammattikuvaajille ja videokuvaajille. Lataa suuria tiedostoja, kuten korkearesoluutioisia RAW-kuvia, 8K-, 4K-, HD- ja 3D-videoita, nopeasti ja tehokkaasti jopa 10 Gt/s nopeudella (2x nopeampi kuin USB 3.0) Hyödynnä CFexpress️ Type A & SDXC UHS-II -korttien kaikkia ominaisuuksia ja lyhennä siirtoaikaa merkittävästi, jotta työnkulku tehostuu. (Huomautus: XQD-, CFexpress™ Type B-, CFast 2.0- ja CompactFlash-muistikortit eivät ole yhteensopivia tämän muistikortinlukijan kanssa.)

Täydellinen kaikenkattava suojaus Anodisoidusta alumiinista valmistettu lukulaite hyödyntää vahvempia materiaaleja tarjotakseen kestävän suojan ja pidentääkseen sen käyttöikää. Se on myös suunniteltu useilla jäähdytyslevyillä ylikuumenemisen estämiseksi. Muut muistikortinlukijat ovat siihen verrattuna alttiita rikkoutumaan tai vahingoittumaan normaalin kulumisen aikana. Lisäksi lukulaite tarjoaa turvallisen sisäisen tallennustilan (1) CFexpress️ Type A -kortille, ja siinä on kuminen päätykansi, joka suojaa kolhuilta, iskuilta, vesivahingoilta, pölyltä ja muilta roskilta.

Kompakti ja matkustusystävällinen Lukijan pituus on 11,5 senttiä ja paino alle 120 grammaa, joten se on kätevästi ja vaivattomasti siirrettävissä. Ota se mukaasi minne ikinä menetkin; säilytä sitä turvallisesti repussa, kantolaukussa, kannettavan tietokoneen kotelossa ja paljon muuta! Olitpa sitten keskellä avaraa aavikkoa, trooppista sademetsää tai jopa jäätyneellä tundralla, lukulaitteen kompaktin koon ansiosta pääset käsiksi arvokkaisiin tiedostoihisi missä tahansa ja milloin tahansa, ja se vie vain vähän tilaa.

Plug & Play Pääset tiedostoihisi käsiksi sekunneissa! Ajureita tai ulkoista virtalähdettä ei tarvita; kytke lukulaite vain mihin tahansa tietokoneen USB-A- tai USB-C-porttiin (erilliset kaapelit sisältyvät toimitukseen) ja aloita valokuvien ja videoiden katselu välittömästi. Lukija on myös taaksepäin yhteensopiva USB 3.0-, 2.0- ja 1.1-porttien kanssa, mutta siirtää tietoja hitaammin.   Tekniset ominaisuudet Muistikorttipaikat: 1 x CFexpress️ Type A 1 x SDXC (UHS-II [312 Mt/s]) Isäntäliitin: 1 x USB Type-C (naaras) Isäntätietokoneen liitäntä: USB 3.2 (10 Gt/s) [CFexpress️ Type A -korttipaikka] USB 3.1 (5 Gt/s) [SD-korttipaikka] Väylävirta: USB

Laatikossa (1) Delkin Devices USB 3.2 CFexpress Type A & SD UHS-II -muistikortinlukija (1) USB Type-C – Type-A-kaapeli (1) USB Type-C – Type-C-kaapeli (1) Rajoitettu 5 vuoden takuu

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 15 × 15 × 2 cm (senttimetri)
Tuotemerkit

Delkin

Muistikortin tyyppi

CFexpress

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Delkin Muistikortinlukija CFexpress Type A & SD (Type C to C & Typc C to A johdoilla)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

Delkin Muistikortinlukija CFexpress Type A & SD

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset
Muistikapasiteetti
Muistikapasiteetti

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous