Caruba Gaffer tape 7m, roudarinteippi musta

Tuotetunnus (SKU): D167371 Kategoriat , , ,
caruba logo

11,50 

Toimitus heti!

  • Posti pikkupaketti 
Caruba Gaffer tape 7m, roudarinteippi on lähes välttämätön väline ja kun sitä on pari kertaa käyttänyt on vaikea kuvauskeikalle lähteä ilman.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Caruba Gaffer tape 7m, roudarinteippi musta

Roudarinteippi (tunnetaan myös nimillä gaffer’s tape, gaffa tape tai gaffa tape sekä kapea, värillinen gaffer-teippi) on raskas puuvillakankaasta tehty itsestäänkiinnittyvä teippi, jolla on vahvat liima- ja veto-ominaisuudet. Sitä käytetään laajalti teatteri-, valokuvaus-, elokuva-, radio- ja televisiotuotannossa sekä teollisuuden lavastustöissä.

Vaikka gaffer-teippi sekoitetaan joskus ilmastointiteippiin, se eroaa koostumukseltaan sekä taustalevyn osalta, joka on valmistettu kankaasta eikä vinyylistä tai muusta muovista, että liiman osalta, joka kestää paremmin lämpöä ja on helpompi poistaa vahingoittamatta pintaa, johon se on kiinnitetty.

Nimen tarkkaa alkuperää ei tiedetä, mutta erään hypoteesin mukaan se on nimetty elokuvaryhmän gafferin (päävaloteknikko) mukaan. Kun kaapelit teipataan lavalle tai muulle pinnalle joko kompastumisvaaran estämiseksi tai niiden piilottamiseksi yleisön tai kameran näkyviltä, niitä sanotaan gaffediksi tai gafferediksi.

Gaffer-teipin keksi vuonna 1959 Ross Lowell, ohjaaja, elokuvaaja ja Lowel-Lightin perustaja. Lowell siirsi Johnson & Johnsonin Permacel-teipin, joka tunnetaan myös ilmastointiteippinä, liiman hopeakankaaseen, ja Lowel-Light toi gaffer-teipin markkinoille.

Caruban roudarinteippi on lähes välttämätön väline ja kun sitä on pari kertaa käyttänyt on vaikea kuvauskeikalle lähteä ilman. Monikäyttöinen ja erittäin hyödyllinen juurikin esim. johtojen kiinnitykseen ja niputtamiseen, asioiden kiinnittämiseen ja peittämiseen, merkitsemiseen sekä korjaamiseen. Fotomanin henkilökunta suosittelee!

Ominaisuudet:

  • 7 metriä pitkä ja 2,4 senttimetriä leveä
  • Erittäin vahva
  • Liukumaton
  • Helppo irrottaa
  • Mattapintainen
  • 3 vuoden takuu

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 10 × 2 cm (senttimetri)
Värit

, ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Caruba Gaffer tape 7m, roudarinteippi musta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

Rulla on 7 metriä pitkä ja 2,4 senttimetriä leveä

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset
Salama
Salama
Valonmuokkain
Valonmuokkain

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous