Ale!

Canon Eos R5, runko järjestelmäkamera

4 399,00 

-9%

Canon Eos R5, runko. Uusi Canon peilittömien lippulaiva! Valmistaja lyö pöytään ominaisuudet, jollaisia ei ole aiemmissa Canon kameroissa nähty ja pyyhkii pöydältä monet markkinoilla olevat kilpailijansa.

Varastossa

Toimituskulut alk. 4,90 €

 • 14 päivän palautusoikeus
 • ennen klo 15 tilatut varastotuotteet lähetetään saman päivän aikana
 • 100% suomalainen ja luotettava perheyritys

Kuvaus

Canon Eos R5  runko järjestelmäkamera vaativalle käyttäjälle!
Otamme vaihtolaitteita vastaa! Pyydä tarjous asiakaspalvelu@fotoman.fi 

Vaikka aiemmat Eos R mallit ovat olleet hyviä, tämä uutuus putsaa pöydän kertaheitolla parantaen kaikkia aiemmin nähtyjä ominaisuuksia! Olemme saaneet Canon EOS R5 kameran ostajilta pelkästään positiivistä palautetta.

8K RAW

Hienoimpina uutuuksina on 8K video, joka mahdollistaa neljä kertaa yksityiskohtaisemman videon 4K kuvaan verrattuna. Se tuo myös loistavan mahdollisuuden videon rajaukseen, jos lopputuotteena halutaan vaikkapa 4K kuvaa.8K resoluutiolla pystyt kuvaamaan kuvataajuuksilla 30/25/24fps ja 12-bittisellä RAW-videolla saat laajan dynaamiikan videokuvaan, joka antaa paremmat mahdollisuudet videon jälkikäsittelyyn ja värimäärittelyyn. Korkeaa videoresoluutiot voit toki hyödyntää myös yksittäisten ruutujen poimimisessa videoilta, jolloin saat yli 30-megapikselin valokuvia kuvausnopeudella 30k/s. Mikä paras 8K tallennus toimii sisäisesti eikä se tarvitse kaverikseen ulkoista tallenninta.

4K 120fps

Nyt saat huippulaadukkaita hidastusvideoita, jota ei ole aiemmissa peilittömissä järkkäreissä nähty. 120 kuvaa/s kuvataajuus mahdollistaa 4x kertaisen hidastuksen, jota voit käyttää tyylikeinona videotuotannossasi tai vaikkapa urheilusuorituksen kuvaamisessa. Jotta pystyt käyttämään kameran antamaan kapasiteettiä niin muista hankkia myös riittävän nopea muistikortti.

8 askeleen sisäinen kuvanvakain

Ensimmäistä kertaa Canon järjestelmäkameroissa nähdään IBIS eli sisäinen 5-akselinen kuvanvakaaja, joka toimii yhteistyössä optisten vakaajien kanssa tehden vakautuksesta entistä tehokkaamman, joka vakauttaa kuvaa jopa 8 aukkoaskeleen verran. Tehokkaimmillaan kuvanvakautus toimii yhdessä Canon RF 24-105mm f/4L IS USM, RF 24-70 f/2.8L IS USM ja RF 70-200mm f/2.8L IS USM objektiivien kanssa.

Äänetön suljin ja 20 kuvaa sekunnissa

Tässä uutuusmallissa on huomioitu myös nopeus, sillä R5 kameralla voit kuvata elektronisella(hiljaisella) sulkimella 20 kuvaa/s vauhdilla, joten vauhdikkaammatkin tilanteet tulevat talteen sekunnin murto-osineen. Äänetön suljin on ehdoton etu myös luontokuvaajalle, kun kuvataan arkoja eläimiä, joilla voit jatkaa kuvaamista huomiota herättämättä. Hääkuvaajat pitävät varmasti myös hiljaisesta sulkimesta, jolloin he voivat kuvata huomaamattomasti esimerkiksi kirkossa. Vaikka otat käyttöösi kameran mekaanisen sulkimen, kameran vauhti on silloinkin kohdillaan, tarjoten 12 kuvaa/s sarjakuvausnopeuden.

45 megapikselin CMOS

Kamerassa on täysin uusi 45-megapikselin Full Frame CMOS kuvakenno, joka mahdollistaa korkean resoluution valokuvat ja kuvien rajausvaraa vaikkapa luonto- ja urheilukuvaajille.

Dual Pixel CMOS AF II

Uusin päivitys äärimmäisen nopeasta automaattitarkennuksesta, joka toimii myös näytön kautta kuvatessa. 5940 tarkennuspistettä kattaa lähestulkoon kuva-alan. Tämä antaa paljon luovuudella tilaa kuvan sommittelussa, kun voit tarkentaa kohteeseesi, vaikka se olisi reuna-alueella. Videokuvauksessa automaattitarkennus tekee erittäin sulavat tarkennuksen siirtymät ja lukittuu liikkuvaankin kohteeseen. Dual Pixel CMOS automaattitarkennus tarjoaa mielestämme parhaan tarkennuksen, mitä järjestelmäkameroissa on nähty erityisesti videokuvauksessa.

Älykäs iTR AF X Animal tracking automaattitarkennus

Tämä kohteen tunnistava automaattitarkennus nähtiin ensimmäisen kerran ammattikuvaajien suosimassa Eos 1DX Mark III kamerassa ja nyt se tuotiin myös tähän Eos R kameroiden lippulaivamalliin. Tarkennus tunnistaa erilaiset kohteet kuten silmät ja kasvot sekä eläimet, koirat, kissat ja linnut. Kohteiden kuvaaminen ja sommittelu on siis entistä helpompaa. Näin ollen Eos R5 kameraa voi suositella henkilökuvaajien lisäksi myös luontokuvaajille.

CFexpress- ja SD/SDHC/SDXC muistikorttipaikat

Kamerassa on kaksi muistikorttipaikkaa SD/SDHC/SDXC– sekä huippunopeille CFexpress -muistikortteille. Tämä on hyvä uutinen esimerkiksi hääkuvaajille sekä tapahtumakuvaajille, kun voidaan varmuuskopioida jo kuvaushetkellä kuvat toiselle muistikortille. Kamerassa voit myös kuvata valokuvat ja videot eri korteille.

Aiempien Eos R mallien tapaan voit käyttää R5 kameran kanssa adapterilla EF- ja EF-S kiinnitteisiä objektiiveja yhdessä Canon EF-Eos R adapterin kanssa.

Canon EOS R5 teknisiä ominaisuuksia:

 • 45 megapikselin CMOS kuvakenno
 • 5-akselin sisäinen kuvanvakaaja
 • 5940 pisteen automaattitarkennus. Toimii jopa -6EV
 • 8K videokuvaus(30/25/24fps). 4K(120/60/25fps). Full HD(120/60fps).
 • Canon LOG 1 ja HDR PQ kuvaprofiilit
 • Kääntyvä kosketusnäyttö(2.1 miljoonaa pistettä)
 • Sähköinen OLED-etsin(5.76 miljoonaa pistettä)
 • Wifi(5GHz ja 2.4GHz) + Bluetooth
 • CFexpress ja SD(UHS II) muistikorttipaikat
 • Paino: 738g

 

Canon EOS R5 pakkauslaatikon sisältö:

 • Mukana toimitetaan: EOS R5-runko
 • R-F-5 runkotulppa
 • kaulahihna ER-EOS R5
 • akkulaturi LC-E6E
 • LP-E6NH akku IFC-usb-kaapeli IFC-100U
 •  käyttöopas.