Benro PU-70 pikakiinnityslevy Arca Swiss

Tuotetunnus (SKU): 52PU70 Kategoriat , ,

25,90 

Toimitus 4-7 päivää

  • Posti pikkupaketti 
Arca Swiss yhteensopiva pikakiinnityslevy, joka sopii moniin kamerajalustoihin.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Benro PU-70 pikakiinnityslevy Arca Swiss

PU-70 arca swiss pikakiinnityslevy on tarpeellien lisävaruste kamerallesi joita voi olla useampi -vaikka joka kamerassa omassa. Benro pikakiinnityslevy PU-70 on valmistettu laadukkaasta ja kestävästä metallista, joten voit olla varma sen kestävyydestä ja pitkäikäisyydestä. PU-70 Arca Swiss sopii täydellisesti esim.  Benroon, Siruihin ja Smallrigiin, joten voit käyttää sitä luottavaisin mielin näiden kamerajalusta merkkien kanssa.

Yksi parhaista pikakiinnityslevyn  ominaisuuksista on sen kumipinta, joka estää kameran pyörimisen jalustan päässä.  Voit siis luottaa siihen, että kamera pysyy tukevasti paikallaan ja saat tasaisia ja teräviä kuvia. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen esimerkiksi pitkiä valotusaikoja tai makrokuvauksia tehdessä. PU-70 arca swiss pikakiinnityslevy on myös erittäin helppo asentaa. Sen avulla voit nopeasti ja vaivattomasti kiinnittää ja irrottaa kameran jalustasta tarvitsematta käyttää aikaa ja vaivaa hankaliin ruuvaamisiin. Voit keskittyä olennaiseen – kuvaamiseen.

Tämän pikakiinnityslevyn tyylikäs muotoilu sopii täydellisesti yhteen modernien kameroidesi kanssa. Se on kevyt ja kompakti, joten voit helposti ottaa sen mukaasi minne tahansa. Lisäksi sen kestävä metallirakenne varmistaa, että se kestää kovemmassakin käytössä. Hanki PU-70 arca swiss pikakiinnityslevy ja nauti sen laadukkaista ominaisuuksista ja helppokäyttöisyydestä. Tämä pikakiinnityslevy tekee kuvaamisesta entistäkin miellyttävämpää, kun kamera on tukevasti kiinni jalustapäässä.

Pikakiinnityslevy PU-70  pikakiinnityslevy, joka sopii moniin kamerajalustoihin kuten Benro, Sirui ja Smallrig
  • 1/4″ kamerakierre
  • Mitat: 70 x 38 x 10mm(pituus x leveys x korkeus)

Lisätiedot

Tuotemerkit

Benro

Paketin sisältö

Benro PU-70 pikakiinnityslevy Arca Swiss

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Jalustapää
Jalustapää
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous