Benro BK15, mini kolmijalka ja selfietikku

39,00 

Toimitus heti!

  • Posti pikkupaketti 
Benro BK15 mini kolmijalka mini kolmijalka ja selfietikku on todella monipuolinen matkaajan unelma jalusta! Samaan jalustaan kiinnität nyt puhelimen, kameran! Mukana on Bluethootlaukaisin puhelimen laukaisua varten.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Benro BK15 mini kolmijalka ja selfietikku on todella monipuolinen matkaajan unelma jalusta!

Samaan jalustaan kiinnität nyt puhelimen, kameran ja actionkameran! Mukana on Bluetoothlaukaisin puhelimen laukaisua varten. Tämä on hieman uudistetumpi versio BK10 mallista.

Benro BK15 mini kolmijalka on täydellinen kumppani kaikille kännykkä- ja kamerakuvaajille. Jalusta tarjoaa monipuolisuutta ja vakautta.

BK15:n avulla voit kiinnittää puhelimesi, kameran tukevasti paikoilleen ja saaden erilaisia kuvakulmia säädettävän kuulapään avulla -maisemakuvaus, vloggaus tai selfieiden ottaminen, tämä jalusta tarjoaa sinulle kaiken tarvitsemasi.

Uudistettu BK15-malli on varustettu Bluetooth-laukaisimella, joka mahdollistaa kuvan otan kännykällä. Voit unohtaa huolet epätarkoista ja tärähtäneistä kuville, sillä tämä jalusta pitää laitteesi tukevasti paikallaan ja antaa sinulle  hallinnan kuvaushetkestä.

BK15 mini kolmijalka on suunniteltu kestämään ja helppokäyttöiseksi. Sen kompakti rakenne mahdollistaa sen helposti mukana kuljettamisen kaikkialle. Voit taittaa sen kätevästi kokoon ja laittaa repun tai laukun taskuun, joten se ei vie paljon tilaa matkastaessa.

Benro BK15 -jalustassa on myös hyväksi koettu laatu ja kestävyys, jotka ovat Benro-brändin tunnusmerkkejä. Voit luottaa siihen, että tämä jalusta kestää pitkään ja palvelee sinua kaikissa kuvaustarpeissasi.

Ota valokuvaus- ja kuvauselämyksesi uudelle tasolle Benro BK15 mini kolmijalalla. Se on hyvä kumppani kaikille lomille ja muistojesi tallentamiseen.

  • Selfietikku kameralle, puhelimelle
  • Pöytäjalusta
  • Bluetooth laukaisija, jopa 10m päästä (vaihdettava paristo)
  • Jalustakierre
  • Kuulapää
  • Maksimi korkeus / pituus 85cm
Voit myös käyttää bluethootlaukaisinta ilman jalustaa!

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 20 × 15 cm (senttimetri)
Tuotemerkit

Benro

Jalustatyyppi

Kolmijalka

Paketin sisältö

Benro BK15, mini kolmijalka
Bluethooth laukaisin
Kuulapää

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Jalustapää
Jalustapää
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous