Atmosphere Aerosol Professional Haze 400ml, spraysavu

Tuotetunnus (SKU): 8663170 Kategoriat , ,

19,00 

Toimitus heti!

  • Posti pikkupaketti 
ATMOSPHERE AEROSOL spraysavu voi käyttää ulkona tai sisällä. Tuote on myrkytön, väritön ja hajuton tuote, joka tuottaa sumua tai ”savua”.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Atmosphere Aerosol Professional Haze 400ml spraysavu luo kuviisi savu- sumuefektin!

ATMOSPHERE AEROSOL spraysavu voi käyttää ulkona tai sisällä. Tuote on myrkytön, väritön ja hajuton tuote, joka tuottaa sumua tai ”savua”.  Tuote on helppokäyttöinen ja sillä voit tuottaa nopeasti, helposti ja edullisesti savu-/sumu -efektin valokuviin ja/tai elokuviin -hyvä lisä myös muoto- ja tuotekuvauksissa.

  • 400ml
  • Tuottaa savu/ sumu -efektin

OHJEET: Ravista hyvin ennen käyttöä. Älä koskaan suuntaa sprayta kohti kasvoja tai avotulta. Pidä tölkki pystyasennossa ja sumuta spray painamalla painikkeesta. Savu/sumu toimii parhaiten paikoissa jossa ei ole tuulta tai ilmavirtausta. Levitä spray tasaisesti ja laajalle saadaksesi luonnonmukaisen efektin. Tuote toimii parhaiten huoneenlämmössä. Voit poistaa sumun/savun käynnistämällä tuuletuksen tai avaamalla ikkunat ja ovet.

VAARA! Helposti syttyvä aerosoli. PITÄKÄÄ POISSA LASTEN ULOTTUVILTA! Lue merkinnät ennen käyttöä. Painesäiliö, saattaa rikkoutua kuumennettaessa. Ei saa suihkuttaa avotulen tai muun sytytyslähteen lähellä. Estettävä staattisen sähkön muodostus. Sammuta merkkivalot, lämmittimet, sähkömoottorit, ja muut mahdolliset sytytyslähteet sumutusalueelta. Saattaa olla haitallista nieltynä. Voi tehdä tasot liukkaiksi jos sumutuksen keskittää yhdelle alueelle.

VARASTOINTI: Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 ° C / 122 ° F.

HÄVITTÄMINEN: Painepakkaus. Ei saa puhkaista tai polttaa tyhjänäkään. Hävitä tuote ympäristömääräysten mukaisesti EU:n, valtion ja kuntien määräysten mukaisesti.

ENSIAPU: JOS TUOTETTA PÄÄTYY IHOLLE – Pese varovasti saippualla ja vedellä.
JOS SILMIIN – Huuhtele jatkuvasti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit
jos mahdollista, jatka huuhtomista. Jos edelleen altistunut ja oireellinen – mene lääkäriin ja ota tuote tai tämä ohje mukaasi. NIELTYNÄ – hakeudu lääkäriin. Jos altistunut on unelias tai tajuton, älä anna mitään oraalisesti/suun kautta; aseta altistunut vasemmalla kyljelleen pää alaspäin. Ota yhteys lääkäriin, sairaalaan tai Myrkytystietokeskukseen ja kysy neuvoja miten toimia. Yleinen hätänumero Suomessa 112.

Tuotteen valmistuttaja Atmosphere Aerosol LLC ja maahantuoja Visual Tailors Oy, eivät ole vastuussa mistään menetyksistä suoraan, epäsuorasti, tai erityisistä tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat näiden ohjeiden laiminlyönnistä tai kyvyttömyydestä käyttää tätä tuotetta.

SISÄLTÄÄ (kaasu): Butaani (106-97-8), mineraaliöljy (8042-47-5) ja Propaani (74-98-6). Valmistuttaja: Atmosphere Aerosol LLC, USA, Memphis, Tennesee

Lisätiedot

Paino 0,3 kg (kilogramma)
Mitat 5 × 5 × 16 cm (senttimetri)

Paketin sisältö

Atmosphere Aerosol Professional Haze 400ml

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset
Salama
Salama
Valonmuokkain
Valonmuokkain

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous