Agfaphoto LeBox 400 kertakäyttökamera

Tuotetunnus (SKU): 168602A Kategoriat , ,

16,80 

Tilapäisesti loppu

Tilaa ilmoitus kun saatavilla

  • Posti pikkupaketti 

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Agfaphoto LeBox 400 kertakäyttökamera

Kaunis kertakäyttökamera erityisesti häihin ja juhliin joissa ne ovat olleet suosittuja vuosikymmenten ajan Kameran kuoressa on ruusun ja kukan kuvia. Agfaphoto LeBox kertakäyttökamera on helppokäyttöinen ja  salamalla varustettu. Kameralla saat otettua 27 kuvaa jonka jälkeen kertakäyttökamera on valmis kehitykseen. Kamera on heti paketista otan jälkeen käyttövalmis.

  • Filmin ISO 400
  • Salama löytyy
  • 27 otosta
Suosittelemme käyttämään salamaa aina kertakäyttökameralla kuvatessa. Kertakäyttökameran salaman kantomatko on n. 2-3 metriä.

Kuvatun kertakäyttökameran voit tuoda tai postittaa meille. Kehitämme värifilmejä (c-41) kahdesti viikossa. Filminkehityksen kertakäyttökamerallesi voit tilata täältä.

Kertakäyttökameroissa on tällä hetkellä hankala saatavuus. Meiltä löytyy myös kertakäyttökameramainen filmikamera, jota voi kuitenkin käyttää uudelleen lataamalla kameraan uuden filmin. Kyseistä kameraa on myös mahdollisuus vuokrata 20€/ vuorokausi + filmin hinta. Voit kysyä asiasta lisää sähköpostitse tai puhelimitse!

 

Kertakäyttökamerat ovat olleet suosittuja valokuvauksen vaihtoehtoja vuosikymmenten ajan. Ne ovat helppoja ja käteviä, ja sopivat täydellisesti juhlien tallentamiseen. Vaikka digitaalinen valokuvaus onkin tullut erittäin suosituksi, on kertakäyttökameran käyttämisellä edelleen monia etuja. Tässä artikkelissa käsittelemme niitä syitä, miksi kannattaa harkita kertakäyttökameran käyttöä juhlissa.

Helppo käyttää

Yksi kertakäyttökameran eduista on sen helppokäyttöisyys. Kertakäyttökameran käyttö ei vaadi mitään erityistä taitoa tai kokemusta valokuvaamisesta. Riittää, kun avaat kameran, otat kuvia ja viet sen kehitettäväksi. Kertakäyttökameran käyttö on siis erittäin helppoa, mikä tekee siitä hyvän vaihtoehdon juhlissa, joissa kaikki haluavat ottaa kuvia, mutta eivät välttämättä ole tottuneet käyttämään digitaalista kameraa.

Edullinen hinta

Toinen syy, miksi kannattaa harkita kertakäyttökameran käyttöä juhlissa, on sen edullinen hinta. Kertakäyttökameran hankkiminen ei maksa paljon, joten se on hyvä vaihtoehto, jos haluat tallentaa juhlat ilman suurta sijoitusta. Vaikka kertakäyttökameran hinta on edullinen, sen laatu on silti hyvä. Näin ollen saat hyvän vastineen rahoillesi.

Kertakäyttökameran käyttö on jännittävää

Kertakäyttökameran käyttö on jännittävää. Et tiedä, miltä kuvat näyttävät ennen kuin ne on kehitetty. Kun saat kuvat käsiisi, se on jännittävä hetki. Saatat löytää kuvia, joita et edes muistanut ottaneesi, tai löytää kuvia, jotka ovat yllättäviä ja hauskoja.

Kertakäyttökameran käyttö on romanttista

Kertakäyttökameran käyttö on romanttista. Vaikka digitaalinen valokuvaus onkin kätevää, se ei ole yhtä romanttinen kuin kertakäyttökameran käyttö. Kertakäyttökameran käyttö antaa sinulle mahdollisuuden tallentaa muistoja tavalla, joka muistuttaa menneisyyden aikoja. Kertakäyttökameran käyttö on siis hyvä vaihtoehto romanttisiin tapahtumiin, kuten häihin ja muihin seremonioihin.

Kertakäyttökameroiden värikkäät kuoret

Kertakäyttökameroiden värikkäät kuoret ovat hauska ominaisuus. Kertakäyttökameroiden kuoret ovat usein värikkäitä ja hauskoja, mikä tekee kameran käytöstä hauskempaa. Voit valita kameran, joka sopii juhlan teemaan tai valita kameran, joka on yksinkertaisesti hauska.

Kertakäyttökamerat ovat luotettavia

Kertakäyttökamerat ovat myös luotettavia. Ne eivät vaadi akkua tai muita lisälaitteita, joten ne toimivat aina, kun niitä tarvitset. Kertakäyttökameran käyttö on siis hyvä vaihtoehto tilanteisiin, joissa et voi luottaa digitaaliseen kameraan tai puhelimeen.

Kertakäyttökamerat sopivat hyvin juhliin

Kertakäyttökamerat sopivat hyvin juhliin. Kertakäyttökameran käyttö on helppoa ja hauskaa, mikä tekee siitä hyvän vaihtoehdon juhlissa. Kertakäyttökamerat ovat myös edullisia, joten ne ovat hyvä vaihtoehto, jos haluat tallentaa muistoja juhlista ilman suurta sijoitusta.

Kertakäyttökameran käyttö juhlissa on edelleen erittäin suosittua. Se on myös romanttinen ja hauska vaihtoehto, joka sopii hyvin juhliin. Kertakäyttökamerat ovat luotettavia ja niiden värikkäät kuoret tekevät niistä hauskempia käyttää. Lopuksi, kertakäyttökameran käytöllä voit tallentaa muistoja tavalla, joka muistuttaa menneisyyden aikoja. Jos siis haluat tallentaa muistoja juhlista, harkitse kertakäyttökameran käyttöä.

Lisätiedot

Paino 0,3 kg (kilogramma)
Mitat 4 × 15 × 10 cm (senttimetri)
Tuotemerkit

AgfaPhoto

Filmi

Värifilmi

Paketin sisältö

Agfaphoto LeBox 400 kertakäyttökamera

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous