Käytetty AF-S NIKKOR 300mm f/4 PF ED VR

Tuotetunnus (SKU): 224761 Kategoriat ,

995,00 

Toimitus heti!

  • Posti pikkupaketti 

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Käytetty AF-S NIKKOR 300mm f/4 PF ED VR

AF-S NIKKOR 300mm f/4E PF ED VR on Nikonin valmistama laadukas kiinteäpolttovälinen teleobjektiivi, joka on suunnattu erityisesti urheilu-, luonto- ja villieläinkuvaukseen. Se on kevyempi ja kompaktimpi kuin muut vastaavat objektiivit, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon pitkän polttovälin objektiiveja tarvitseville kuvaajille.

Tässä ovat tärkeimmät ominaisuudet:

  1. Polttoväli: 300 mm. Tämä pitkä polttoväli sopii hyvin kaukana olevien kohteiden kuvaamiseen, kuten urheilussa tai luonnossa.
  2. Suurin aukko: f/4. Tämä tarjoaa hyvän valonläpäisyn ja mahdollistaa kuvauksen heikossa valaistuksessa, pitäen samalla syväterävyyden hallinnan.
  3. PF-linssielementti (Phase Fresnel): Objektiivin keveyden ja kompaktisuuden taustalla on PF-linssielementti, joka vähentää optisten elementtien tarvetta ja siten objektiivin kokoa ja painoa ilman, että kuvanlaadusta joudutaan tinkimään.
  4. ED-linssielementti (Extra-low Dispersion): ED-lasi vähentää värivirheitä ja parantaa kontrastia, jolloin kuva pysyy terävänä ja kirkkaana koko kuvapinnalla.
  5. Tärinänvaimennus (VR): Tärinänvaimennusteknologia (Vibration Reduction) vähentää kameran tärähtelyä ja mahdollistaa jopa 4,5 aukon pidemmät suljinajat ilman tärähtäneitä kuvia. Tämä on erityisen hyödyllinen, kun kuvataan käsivaralta.
  6. Paino ja koko: Verrattuna muihin saman polttovälin ja aukon objektiiveihin, tämä on huomattavasti kevyempi ja pienempi, mikä tekee sen käytöstä helpompaa pidempiäkin aikoja ilman suurta rasitusta.
  7. Suojaus ja kestävyys: Objektiivi on suunniteltu kestämään vaativissa olosuhteissa, ja siinä on suojaus pölyä ja kosteutta vastaan.

Yhteenveto: AF-S NIKKOR 300mm f/4E PF ED VR on erittäin suorituskykyinen ja kompakti teleobjektiivi, joka tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun, kevyen rakenteen ja vakautusteknologian ansiosta sopii hyvin liikkuvien kohteiden ja kauempana olevien aiheiden kuvaamiseen. Objektiivi on ulkoisesti upeassa kunnossa, eikä kolhuja tai kulumia ole.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 15 × 15 cm (senttimetri)
Tuotemerkit

Nikon

Bajonettikiinnitys

Nikon F-Mount

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Käytetty AF-S NIKKOR 300mm f/4 PF ED VR”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

  • Käytetty AF-S NIKKOR 300mm f/4 PF ED VR
  • HB-73 vastavalosuoja
  • Linssinsuojat molempiin päihin

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Bajoneettikiinnitys
Bajoneettikiinnitys
Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous