Käytetty Sony A7R IV A runko

Tuotetunnus (SKU): 776430 Kategoriat ,

2 350,00 

Toimitus heti!

  • Posti pikkupaketti 

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Käytetty Sony A7R IV A runko

Sony A7R IV A on päivitetty versio suositusta täyden kennon peilittömästä kamerasta, joka tunnetaan erityisesti korkeasta resoluutiostaan ja ammattilaisominaisuuksistaan. Tämä malli on suosittu valinta valokuvaajien keskuudessa, jotka arvostavat korkeaa kuvanlaatua, yksityiskohtaisuutta ja monipuolisia ominaisuuksia.

Ominaisuuksista tärkeimmät:

  1. Kuvakenno: 61 megapikselin täyden kennon Exmor R BSI CMOS -kenno, joka tarjoaa poikkeuksellisen yksityiskohtaiset ja terävät kuvat, jopa vaikeissa valaistusolosuhteissa.
  2. Prosessori: BIONZ X -kuvaprosessori, joka mahdollistaa nopean kuvankäsittelyn, alhaisen kohinan ja erinomaisen dynaamisen alueen.
  3. Automaattitarkennus: Kehittynyt automaattitarkennusjärjestelmä, jossa on 567 vaihetarkennuspistettä, joka kattaa suuren osan kuvasta ja tarjoaa nopean sekä tarkan tarkennuksen liikkuviin kohteisiin.
  4. Sarjakuvaus: Mahdollistaa jopa 10 kuvaa sekunnissa jatkuvalla automaattitarkennuksella ja automaattivalotuksella, mikä tekee siitä hyvän valinnan urheilu- ja toimintakuvaukseen.
  5. Kuvanvakain: 5-akselinen kuvanvakain auttaa vähentämään kameran tärinää ja mahdollistaa vakaammat kuvat käsivaralta.
  6. Video: Tukee 4K-videokuvausta ja tarjoaa laadukkaan videokuvan lisäksi S-Log2 ja S-Log3 -väriprofiilit, jotka ovat hyödyllisiä jälkikäsittelyssä.
  7. Rakenne: Magnesiumseosrunko on säänkestävä, joten kamera on kestävä ja soveltuu ulkokuvaukseen vaativissakin olosuhteissa.
  8. Etsin: Elektroninen etsin, jossa on 5,76 miljoonan pisteen tarkkuus, tarjoaa tarkan ja selkeän kuvan sekä reagoivan katselukokemuksen.
  9. Liitettävyys: Wi-Fi, Bluetooth ja USB-C, jotka mahdollistavat nopean tiedonsiirron ja etäohjauksen mobiililaitteilla.
  10. Muistikorteille kaksi paikkaa

Sony A7R IV A on erityisesti luonto- ja maisemakuvaajien suosiossa sen suuren resoluution ja monipuolisten ominaisuuksien ansiosta.

Kamera on todella siistissä kunnossa ja kuvia on sulkimell otettu alle 19 000.

Lisätiedot

Paino 0,6 kg (kilogramma)
Mitat 15 × 15 × 15 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Käytetty Sony A7R IV A runko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

  • Käytetty Sony A7R IV A runko
  • Runkotulppa
  • Alkuperäinen akku
  • Laturi
  • Hihna

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Bajoneettikiinnitys
Bajoneettikiinnitys
Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous