Käytetty Canon Ixus 85 IS digipokkari

Tuotetunnus (SKU): canonixus85 Kategoriat ,

79,00 

Toimitus heti!

  • Posti pikkupaketti 
Käytetty Canon Ixus 85 IS digipokkari

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Käytetty Canon Ixus 85 IS digipokkari on kompakti digitaalikamera, joka julkaistiin vuonna 2008. Tämä kamera on osa Canonin suosittua IXUS-sarjaa, joka tunnetaan tyylikkäästä muotoilustaan ja käyttäjäystävällisyydestään. IXUS 85 IS on suunnattu kuluttajille, jotka haluavat kevyen ja helppokäyttöisen kameran, joka tarjoaa hyvän kuvanlaadun ja vakautuksen.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  1. Megapikselit: Kamerassa on 10 megapikselin kenno, joka tarjoaa riittävän tarkkuuden useimpiin päivittäisiin kuvaustilanteisiin ja mahdollistaa hyvän laadun myös tulostettaessa kuvia suuremmassa koossa.
  2. Zoomi: 3x optinen zoom (35–105 mm kinovastaavuus) mahdollistaa kohtalaisen lähentämisen ilman merkittävää laadun heikkenemistä. Lisäksi on saatavilla 4x digitaalinen zoom, vaikka se heikentää kuvan laatua enemmän.
  3. Optinen kuvanvakain (Image Stabilization, IS): Kamera sisältää optisen kuvanvakaimen, joka auttaa vähentämään kameran tärähtelyn vaikutusta kuviin. Tämä on erityisen hyödyllistä hämärässä valaistuksessa ja zoomatessa.
  4. LCD-näyttö: Takana on 2,5 tuuman LCD-näyttö, joka on kirkas ja sopii kuvien sommitteluun ja katseluun.
  5. Kasvojentunnistus ja automaattitarkennus: Kamera pystyy tunnistamaan kasvot ja säätämään tarkennuksen ja valotuksen automaattisesti niiden mukaan, mikä tekee muotokuvista selkeämpiä ja tasapainoisempia.
  6. Videotallennus: Kamera voi tallentaa VGA-laatuisia videoita (640×480 pikseliä) nopeudella 30 kuvaa sekunnissa. Vaikka videoiden laatu ei ole HD-tasoa, se on riittävä perustarpeisiin.
  7. Tyylikäs ja kompakti muotoilu: IXUS 85 IS on pieni ja kevyt kamera, jonka tyylikäs metallirunko tekee siitä helposti mukana kuljetettavan. Sen minimalistinen ulkoasu ja käyttöliittymä tekevät siitä käyttäjäystävällisen.

Käyttötarkoitus

Canon IXUS 85 IS sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön ja matkoille. Se on hyvä vaihtoehto niille, jotka arvostavat yksinkertaisuutta ja haluavat kompaktin kameran ilman monimutkaisia säätöjä mutta kuitenkin hyvällä kuvanlaadulla.

Kamera on käytetty, mutta hyvässä käyttökunnossa. Kamerassa on reilusti käytönjälkiä

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 15 × 10 × 5 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Käytetty Canon Ixus 85 IS digipokkari”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

Käytetty Canon Ixus 85 IS digipokkari

  • rannehihna
  • kamerakotelo
  • Akku ja laturi
  • käyttöhje suomenkielellä

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Bajoneettikiinnitys
Bajoneettikiinnitys
Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous